این دستور را درست کردی؟
کتلت کینوا
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه کتلت کینوا
برای 2 نفرمواد اولیه کتلت کینوا
نمک
1 قاشق چایخوری
زیره سیاه (پودر)
1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
1 عدد متوسط
کینوا
نصف پیمانه
هویج (رنده (ریز) شده )
یکسوم پیمانه
آب
2 پیمانه
روغن مایع
نصف گرم
جعفری (تازه و خردشده)
یکسوم پیمانه
پیازچه (تازه و خردشده)
یکسوم پیمانه
آرد نخودچی
1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کتلت کینوا
مرحله 1
کینوا را خوب بشویید و با دو پیمانه آب و کمی نمک بپزید تا آب جذب کینوا شود؛ سپس هویج ها را رنده کرده و جعفری و پیازچه را ریز ساطوری کنید.
مرحله 2
کینوا پخته شده را با تخم مرغ، هویج، جعفری، پیازچه، آرد نخودچی، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند.
مرحله 3
از مواد گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و به شکل کتلت در بیاورید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها