slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


کتلت کینوا

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کتلت کینوا

برای 2 نفر

مواد اولیه کتلت کینوا

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زیره سیاه (پودر)

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

1 عدد متوسط

کینوا

نصف پیمانه

هویج (رنده (ریز) شده )

یک‌سوم پیمانه

آب

2 پیمانه

روغن مایع

نصف گرم

جعفری (تازه و خردشده)

یک‌سوم پیمانه

پیازچه (تازه و خردشده)

یک‌سوم پیمانه

آرد نخودچی

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کتلت کینوا

مرحله 1

کینوا را خوب بشویید و با دو پیمانه آب و کمی نمک بپزید تا آب جذب کینوا شود؛ سپس هویج ها را رنده کرده و جعفری و پیازچه را ریز ساطوری کنید.

مرحله 2

کینوا پخته شده را با تخم مرغ، هویج، جعفری، پیازچه، آرد نخودچی، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند.

مرحله 3

از مواد گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و به شکل کتلت در بیاورید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها