زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اردبیل

این دستور را درست کردی؟


کشمش‌پلو اردبیل

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

نمک (برای کشمش)

نصف قاشق چای‌خوری

شکر

2 قاشق غذاخوری

دارچین (پودر )

1 قاشق مرباخوری

آب

یک و نیم پیمانه

نمک (برای برنج)

یک و نیم قاشق مرباخوری

کره

100 گرم

گردو (خرد‌شده )

4 قاشق غذاخوری

برنج

2 پیمانه

شیرگاو

2 پیمانه

کشمش

1 پیمانه

طرز تهیه کشمش‌پلو اردبیل

آماده‌سازی

برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.). کشمش را پاک کنید و بشویید. بهتر است کشمش را به مدت 10 دقیقه در یک کاسه‌ آب بخیسانید، سپس آبکش کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

نیمی از کره را در تابه ذوب کنید و کشمش را در آن تفت دهید، شکر و نمک بپاشید و تفت دهید. وقتی شکر حل شد، گردو و دارچین را هم اضافه کرده، کمی تفت دهید بعد شعله را خاموش کنید.

مرحله 2

حالا برنج را با آب، شیر و نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد و آب تبخیر شود. (شیر پس از گذشت زمان کوتاهی جذب برنج می‌شود.)

مرحله 3

وقتی فقط کمی از آب برنج ماند، باقی‌مانده کره و مخلوط کشمش تفت‌خورده با گردو، دارچین، نمک و شکر را اضافه کرده، زیر و رو کنید. حرارت را کم کنید، با کفگیر، پلو را از کناره‌ها به سمت وسط جمع کنید (چیزی شبیه به کوه بسازید). حفره‌هایی روی برنج ایجاد کنید، بعد درب قابلمه را بگذارید ( درصورت تمایل دَم‌کنی بگذارید) و منتظر بمانید تا پلو بخار کند و روی حرارت ملایم دَم بکشد. نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها