این دستور را درست کردی؟
خورش لوبیا قرمز
4.5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خورش لوبیا قرمز
برای 2 نفرگوشت چرخ کرده
200 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
6 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
2 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
لوبیا قرمز
نصف پیمانه
طرز تهیه خورش لوبیا قرمز
آمادهسازی
- لوبیا قرمز را پاک کنید و بشویید.
- گوجه و پیاز را بشویید.
- پیاز را پوست بگیرید، سپس آن را به صورت رنده یا نگینی ریز خرد کنید.
- گوجه را خرد کنید (درصورت تمایل میتوانید گوجه را پوست بگیرید).
مراحل پخت
مرحله 1
لوبیا قرمز را با مقداری آب بپزید و بعد آبکش کنید.
مرحله 2
در این فاصله در تابه مدنظر برای پختِ خورش، پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک و بلوری شود، سپس به آن زردچوبه بزنید و تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 3
گوشت چرخکرده را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید، سپس مقداری آب در غذا بریزید و درب ظرف را ببندید و حرارت را کم کنید تا گوشت بهآرامی بپزد.
مرحله 4
وقتی آبِ گوشت کشیده شد، لوبیا قرمز را بههمراه گوجه، نمک و فلفل به خورش اضافه کرده تفت دهید. مقداری آب اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا روی حرارت ملایم گوجهها بپزند و خورش جابیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- لوبیا را از شب قبل در یک کاسه پر از آب بریزید تا خوب خیس بخورد. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ لوبیا گرفته شود. این کار باعث کاهش زمان پخت لوبیا هم میشود..
- درصورت تمایل میتوانید بهجای گوجه از 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه استفاده کنید. البته میزان ربگوجه را براساس غلظت آن میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.
- میزان روغن، نمک و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها