این دستور را درست کردی؟
خورش دال عدس
مواد اولیه خورش دال عدس
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
یک و نیم قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
سهچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش دال عدس
آمادهسازی
- ابتدا دال عدس، سیبزمینی، پیاز، گوجه و سیر را خوب بشویید.
- پوستِ سیبزمینی، پیاز و سیر را بگیرید.
- سیبزمینی را به صورت مربعی و پیاز و گوجه را نگینی خرد کنید.
- سیر را هم رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا سیبزمینی را به همراه دال عدس در قابلمه بریزید و آب اضافه کنید. بعد قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزند.
- در زمان جوشیدن، کف روی غذا را با قاشق جمع کنید.
مرحله 2
تا مواد داخل قابلمه شروع به جوشیدن کنند، در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مرحله 3
حالا گوجهها را در تابه بریزید و تفت دهید تا آبِ گوجه کشیده شود. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود. بعد محتویات تابه را به قابلمه حاوی سیبزمینی و دال عدس اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا روی حرارت ملایم باهم بپزند.
مرحله 4
درانتها زیره و پودر لیموعمانی را به قابلمه اضافه کنید. 5 دقیقه زمان دهید تا خورش عطر و طعم آنها را بگیرد و جابیفتد.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- اگر دوست داشتید میتوانید از ادویه فلفل قرمز بیشتری، برای تند کردن این غذا استفاده کنید.
- میتوانید برای تزئین روی غذا، فلفل قرمز حلقهشده بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها