slider image
slider image
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


محلبی گلاب

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه محلبی گلاب

برای 2 نفر

خامه

2 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت

2 قاشق غذاخوری

گلاب

2 قاشق غذاخوری

شکر

3 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 پیمانه

طرز تهیه محلبی گلاب

مرحله 1

نشاسته را در شیر سرد حل کنید، بعد شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.

مرحله 2

وقتی مواد غلیظ شدند حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی از حرارت بیفتند. در نهایت گلاب و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملا باز شود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

وقتی غذا روی اجاق است خامه را اضافه نکنید چون بریده بریده می شود.

خامه صبحانه یا قنادی؟

صدف صدفیان۱۵ آبان ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها