زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


سبزی فسنجان

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه سبزی فسنجان

گوجه فرنگی (در صورت تمایل)

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

بادمجان (در صورت تمایل)

1 عدد متوسط

سبزی مخصوص (گشنیز، تره، نعنا، خالواش، چوچاق)

150 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

گردو

100 گرم

سیر (حبه‌ای)

3 عدد متوسط

رب انار

2 قاشق غذاخوری

نمک

2 قاشق غذاخوری

گوشت مرغ (تکه‌ای)

2 عدد متوسط

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

طرز تهیه سبزی فسنجان

آماده سازی

مرحله 1

مرغ را بشویید. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. سبزی را پاک کرده و بشویید. سبزی را با پیاز و سیر چرخ کنید. (در صورتی که این امکان را ندارید، پیاز و سیر را رنده کرده و سبزی را ریز خرد کنید و بعد باهم مخلوط کنید.) گردو را کاملا آسیاب و له کرده یا رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

گردو را در روغن تفت دهید.

مرحله 2

رب انار و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد و غلیظ شود.

مرحله 3

مرغ را به گردو اضافه کنید و درِ ظرف را ببندید.

مرحله 4

نیمی از سبزی چرخ شده با پیاز و سیر (یا همان ترکیب سیر و پیاز خرد یا رنده شده با سبزی) را در تابه‌ای با روغن تفت دهید تا نرم شود.

مرحله 5

سبزی خام و سبزی تفت داده شده را به همراه نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد. در صورت تمایل می‌توانید از گوجه و بادمجان سرخ شده در کنار غذا استفاده کنید. نوش جان!

سبزی مخصوص رو ننوشتید چیه ک/

هدیه محمدی۲۹ فروردین ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها