slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟


خوراک مرغ زعفرانی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خوراک مرغ زعفرانی

برای 2 نفر

برای سس

گوشت مرغ

400 گرم

روغن مایع

به میزان لازم

هل (پودر شده)

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

برگ بو

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زعفران (دم‌کرده غلیظ)

5 قاشق غذاخوری

دارچین (چوب)

1 عدد متوسط

طرز تهیه خوراک مرغ زعفرانی

مرحله 1

مرغ را با آب روی حرارت زیاد بگذارید، زمانی که آب جوشید و کف‌های سفید رنگی مشاهده کردید؛ مرغ را از روی حرارت بردارید و در آبکش خالی کرده و بشویید. در ادامه روی مرغ زعفران دم کرده بریزید و ماساژ دهید؛ سپس در ماهیتابه‌ای روغن داغ کرده و مرغ را در آن سرخ کنید. وقتی مرغ ها سرخ شد، آن ها را از روی حرارت بردارید.

مرحله 2

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا بلوری شود. حالا نمک، فلفل، زردچوبه، قلم دارچین و برگ‌بو را اضافه کرده و تفت دهید؛ سپس مرغ هایی را که از قبل سرخ کرده‌اید، همراه با مقداری آب جوش به پیاز اضافه کنید (اگر تمایل دارید مرغ پر آبی داشته باشید می‌توانید آب جوش بیشتری بریزید). حالا درب ماهیتابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. در انتهای پخت مرغ، هل و زعفران را اضافه کرده و 4 الی 5 دقیقه دیگر زمان دهید تا طعم هل و زعفران در غذا پخش شود؛ در آخر قلم دارچین و برگ بو را جدا کنید.

مقدار زعفرانی که اول میریزیم چه مقداره و مرحله اول چه مقدار هست

هستی مهرثانی۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها