این دستور را درست کردی؟
جوجه زعفرانی
مواد اولیه جوجه زعفرانی
برای 2 نفرمواد اولیه جوجه زعفرانی
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
4 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
400 گرم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه جوجه زعفرانی
مرحله1
سینه یا ران مرغ را به صورت لقمهای خرد کنید، دقت کنید تکه های مرغ را زیاد کوچک خرد نکنید؛ چون بعد از پخت خشک میشوند.پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید سپس فلفل دلمه ای را هم خلالی خرد کرده و تمام دانه ها و قسمت های سفید رنگ آن را بگیرید.سیر را به صورت ریز رنده کنید و کنار بگذارید و مرغ را به همراه پیاز و فلفل دلمه ای به مدت1دقیقه ورز دهید.
مرحله2
حالا نوبت اضافه کردن سیر ، فلفل قرمز، سس باربیکیو، روغن زیتون، پودر خردل، کاکوتی، جوز هندی، سس مایونز، ماست چکیده و نمک به مرغ میرسد. حالا مرغ را مجدداً به مدت1 دقیقه با ادویه و سس های اضافه شده ورز بدهید. در آخر زعفران آب کرده را روی مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید تا رنگ آن یک دست شود .
مواد مرغ را در یک ظرف در بسته بریزید و برای6 الی 12 ساعت در یخچال نگه دارید تا طعم بگیرد و بیات شود، سپس جوجه ها را از داخل مواد خارج کنید، به سیخ بکشید و با یکی از روش های زیر بپزید.
منقل:از قبل منقل را روشن و آماده کنید. هر طرف جوجه ها را حدودا به مدت6 الی 8 دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید این زمان تقریبی است و بستگی به میزان حرارت منقل دارد.
فر برقی:در صورتی که بخواهید از فر برقی استفاده کنید. در ابتدا فر را روی برنامه گرمای پایین و بالا + گریل و فن با دمای210 درجه به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم تا فر آماده شود؛ سپس در سینی فر مقداری آب بریزید و روی آن توری بگذارید. زمان فر را روی25 دقیقه تنظیم کنید و زمانی که نصف زمان پخت گذشت (تایمر فر به 12 دقیقه برسد) جوجه ها را برگردانید تا سمت دیگر آن بپزد. در صورتی که آب در سینی فر نباشد جوجه ها خشک میشوند؛ پس علت ریختن آب در سینی، ایجاد رطوبت و آبدار ماندن جوجه هاست .
ماهیتابه چدنی: ماهیتابه را روی شعله بگذارید و زمانی که ماهیتابه داغ شد، هر طرف جوجه ها را به مدت8 الی 10 دقیقه در ماهیتابه با حرارت ملایم قرار دهید تا مغز پخت شود.
نکتهها
در زمان سیخ کردن جوجه ها دقت کنید که پیاز یا فلفل دلمهای به جوجه ها نچسبیده باشد؛ زیرا در زمان پخت، سبب سوختن آنها بر روی جوجه میشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها