فرنی گلاب
این دستور را درست کردی؟
فرنی زعفران
3.75
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه فرنی زعفران
برای 2 نفرشکر
3 قاشق غذاخوری
شیرگاو
2 پیمانه
خامه
2 قاشق غذاخوری
گلاب
2 قاشق غذاخوری
زعفران (زعفران دم کرده)
2 قاشق غذاخوری
آرد برنج (یا آرد شیرینیپزی)
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه فرنی زعفران
مرحله 1
آرد را در شیر سرد حل کنید، بعد شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
- وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد.
مرحله 2
در نهایت گلاب، زعفران و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملا باز شود.
نکتهها
نکات
وقتی غذا روی اجاق است خامه را اضافه نکنید چون بریده بریده می شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها