slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
انگلستان-یونان-ایران

این دستور را درست کردی؟


پوره سیب زمینی با زعفران

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پوره سیب زمینی با زعفران

برای 2 نفر

مواد اولیه پوره سیب زمینی با زعفران

زعفران (دم‌کرده)

3 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سفید (یا فلفل سیاه)

1 قاشق چای‌خوری

زعفران (نخی ساییده نشده برای تزئین)

به میزان لازم

آب

به میزان لازم

سیب زمینی

2 عدد متوسط

شیرگاو (داغ)

یک‌سوم پیمانه

روغن زیتون

20 گرم

روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پوره سیب زمینی با زعفران

مرحله1

سیب‌زمینی‌های شسته شده را به همراه آب (تا حدی که روی سیب‌زمینی‌ها را بگیرد) در یک قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند تا نرم شوند، سپس پوست بگیرید و رنده یا له کنید. شیر را در ظرفی داغ کنید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب کنید. نمک، فلفل، زعفران و روغن زیتون را به پوره سیب‌زمینی اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا شیر داغ را آرام آرام اضافه کنید تا مخلوط به غلظت مورد نظرتان برسد؛ دقت داشته باشید زیاد رقیق نشود.

مرحله2

پوره سیب‌زمینی زعفرانی را در ظرف سرو ریخته، کره ذوب‌شده بریزید، سپس با رشته‌های زعفران تزیین کرده و میل کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، کره، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر روغن زیتون با ذائقه شما هماهنگ نیست میزان کره را دو برابر کنید و به جای روغن زیتون از نیمی از کره ذوب‌شده در مرحله 1 استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها