slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین

این دستور را درست کردی؟


شربت زعفران

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شربت زعفران

برای 2 نفر

مواد اولیه شربت زعفران

زعفران

1 قاشق چای‌خوری

آب

1 پیمانه

شربت بار

آب

1 پیمانه

هل

2 عدد متوسط

شکر

2 پیمانه

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

گلاب

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه شربت زعفران

مرحله 1

برای شیرین کردن شربت زعفران، ابتدا باید شربت بار تهیه کنید. ابتدا شکر را در آب سرد بریزید و روی حرارت بگذارید تا به‌جوش آید، هل را هم اضافه کنید. وقتی شربت به‌جوش آمد حرارت را کم کنید و منتظر بمانید تا شکر حل شود.

  • به هیچ وجه در طول آماده‌شدنِ شیره، آن را با قاشق هم نزنید.

مرحله 2

وقتی شکر حل شد آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت غلیظ شود

  • برای اینکه بفهمید شربت به قوام رسیده یا نه، مقداری از آن را در یک کاسه کوچک بریزید و در یخچال بگذارید و منتظر بمانید تا کاملا خنک شود؛ سپس غلظت شربت را با انگشتان خود امتحان کنید. اگر شربت حالت چسبنده و کشدار داشت یعنی قوام آمده و می‌توانید آن را از روی اجاق بردارید. اگر این حالت را نداشت مجدد زیر ظرف را روشن کنید.

مرحله 3

در این مرحله زعفران را با آبجوش در قوری بریزید و روی کتری در حال جوش بگذارید تا دم بکشد، وقتی دم کشید، آن را کنار بگذارید تا سرد شود. برای سرو، شربت بار را در لیوان بریزید و دم‌کرده زعفران را هم رویش اضافه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها