این دستور را درست کردی؟
شربت زعفران
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شربت زعفران
برای 2 نفرمواد اولیه شربت زعفران
زعفران
1 قاشق چایخوری
آب
1 پیمانه
شربت بار
آب
1 پیمانه
هل
2 عدد متوسط
شکر
2 پیمانه
آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
گلاب
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه شربت زعفران
مرحله 1
برای شیرین کردن شربت زعفران، ابتدا باید شربت بار تهیه کنید. ابتدا شکر را در آب سرد بریزید و روی حرارت بگذارید تا بهجوش آید، هل را هم اضافه کنید. وقتی شربت بهجوش آمد حرارت را کم کنید و منتظر بمانید تا شکر حل شود.
- به هیچ وجه در طول آمادهشدنِ شیره، آن را با قاشق هم نزنید.
مرحله 2
وقتی شکر حل شد آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت غلیظ شود
- برای اینکه بفهمید شربت به قوام رسیده یا نه، مقداری از آن را در یک کاسه کوچک بریزید و در یخچال بگذارید و منتظر بمانید تا کاملا خنک شود؛ سپس غلظت شربت را با انگشتان خود امتحان کنید. اگر شربت حالت چسبنده و کشدار داشت یعنی قوام آمده و میتوانید آن را از روی اجاق بردارید. اگر این حالت را نداشت مجدد زیر ظرف را روشن کنید.
مرحله 3
در این مرحله زعفران را با آبجوش در قوری بریزید و روی کتری در حال جوش بگذارید تا دم بکشد، وقتی دم کشید، آن را کنار بگذارید تا سرد شود. برای سرو، شربت بار را در لیوان بریزید و دمکرده زعفران را هم رویش اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها