این دستور را درست کردی؟
اسکالوپ گوشت در شیر
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه اسکالوپ گوشت در شیر
برای 2 نفرمواد اولیه اسکالوپ گوشت در شیر
کره
100 گرم
شیرگاو
2 پیمانه
پودر سوخاری
به میزان لازم
نمک
1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری
فیله گوساله (ورقهای)
8 عدد متوسط
رزماری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه اسکالوپ گوشت در شیر
مرحله1
ابتدا اسکالوپها را آماده کنید(طریقه آماده کردن اسکالوپ در نکات آمده است)، سپس روی آنها فلفل و رزماری بریزید و در ظرفی روی هم بچینید.بعد روی آنها شیر بریزید و به مدت3ساعت در یخچال بگذارید. (به این نکته توجه کنید که شیر باید روی گوشت را پوشش دهد.)
مرحله2
پس از3ساعت اسکالوپها را از یخچال خارج کنید، آنها را از شیر در آورید ، روی گوشت نمک بپاشید و در آرد سوخاری بغلتانید.حالا کره را ذوب کنید و کف ظرف نسوز، نیمی از کره ذوبشده بریزید، اسکالوپهای آغشته به آرد سوخاری را روی آن قرار دهید و مجدد روی اسکالوپها کره ذوبشده بریزید.
مرحله3
فر را چند دقیقهای گرم کنید.ظرف خود را به مدت30الی40دقیقه در فر از قبل گرمشده با حرارت200درجه سانتیگراد قرار دهید، تا زیر و روی گوشت کاملا طلایی شود(لازم به ذکر است به خاطر متفاوت بودن دمای فرها شما باید غذای خود را در زمان پخت بررسی کنید. )
نکتهها
- طریقه برش اسکالوپ:
- اسکالوپ کردن به این صورت است که شما باید گوشت را به صورت نازک، نه در حدی که باعث خشکشدن گوشت در هنگام طبخ شود، برش دهید. البته ممکن است در هنگام برش، با این مسئله مواجه شوید که دور برش بسیار نازک و وسط آن ضخیم است؛ برای حل این مشکل میتوانید گوشت را با بیفتککوب یا گوشتکوب بکوبید تا بافت آن یکدست شود؛ به این صورت که روی گوشت را نایلون یا سلفون بکشید و بعد از بیفتککوب یا گوشتکوب استفاده کنید. باید طوری بکوبید که هنگام ضربهزدن، همزمان دست به طرف بیرون کشیده شود. دقت کنید ضربه نه باید زیاد محکم باشد که بافت گوشت پاره شود و نه زیاد آهسته که گوشت نازک نشود. در ضمن، ضخامت گوشت باید در همه جا یکسان باشد و با کشیدن دست و ضربهزدن، گوشت پهن شود. دقت کنید که اگراولین بار است که این کار را انجام میدهید حتما از نایلون یا سلفون (البته نایلون به خاطر ضخامتش بسیارمناسبتر است) استفاده کنید تا به بافت گوشت آسیب نرسانید..
- طریقه برش اسکالوپ گوشت گوساله:
- بهتر است از فیله گوساله استفاده کنید که بسیار نرم و مطلوب است.البته از راسته گوساله هم میتوان استفاده کرد؛ در این صورت بهتر است بعد از برش، کمی روغن زیتون و فلفل سیاه روی گوشت بریزید و به مدت ۲ روز در ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید تا گوشت بیات شده و اسکالوپِ نرمی داشته باشید. بعد از گدشت این مد، تروی فیله را خوب پاک کرده، سپس در خلاف جهت رشتههای (فیبرهای) گوشت و به قطر یک سانت برش بزنید و برای کوبیدن آماده کنید. بعد از برشِ گوشت بهتر است آن را (به روش بالا) کوبیده و به قطر نیم سانت برسانید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها