بیف اِستراگانُف با گوجهفرنگی و خردل
این دستور را درست کردی؟
اسکالوپ گوشت و گوجهفرنگی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه اسکالوپ گوشت و گوجهفرنگی
برای 2 نفرمواد اولیه اسکالوپ گوشت و گوجهفرنگی
فیله گوساله (ورقهای)
8 عدد کوچک
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
150 گرم
ترخون
1 قاشق مرباخوری
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
کره
100 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
مرزه خشک
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه اسکالوپ گوشت و گوجهفرنگی
مرحله1
پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، سیر را رنده کنید و کنار بگذارید.
مرحله2
نیمی از کره ر ادر ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم داغ کنید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. پس از آن سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجهفرنگی بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز و بوی خامی آن گرفته شود. مرزه خشک، نمک و کمی فلفل هم اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد حرارت را خاموش کنید.
مرحله3
نکتهها
- طریقه برش اسکالوپ:
- اسکالوپ کردن به این صورت است که شما باید گوشت را به صورت نازک، نه در حدی که باعث خشکشدن گوشت در هنگام طبخ شود، برش دهید. البته ممکن است در هنگام برش، با این مسئله مواجه شوید که دور برش بسیار نازک و وسط آن ضخیم است؛ برای حل این مشکل میتوانید گوشت را با بیفتککوب یا گوشتکوب بکوبید تا بافت آن یکدست شود؛ به این صورت که روی گوشت را نایلون یا سلفون بکشید و بعد از بیفتککوب یا گوشتکوب استفاده کنید. باید طوری بکوبید که هنگام ضربهزدن، همزمان دست به طرف بیرون کشیده شود. دقت کنید ضربه نه باید زیاد محکم باشد که بافت گوشت پاره شود و نه زیاد آهسته که گوشت نازک نشود. در ضمن، ضخامت گوشت باید در همه جا یکسان باشد و با کشیدن دست و ضربهزدن، گوشت پهن شود. دقت کنید که اگراولین بار است که این کار را انجام میدهید حتما از نایلون یا سلفون (البته نایلون به خاطر ضخامتش بسیارمناسبتر است) استفاده کنید تا به بافت گوشت آسیب نرسانید..
- طریقه برش اسکالوپ گوشت گوساله:
- بهتر است از فیله گوساله استفاده کنید که بسیار نرم و مطلوب است.البته از راسته گوساله هم میتوان استفاده کرد؛ در این صورت بهتر است بعد از برش، کمی روغن زیتون و فلفل سیاه روی گوشت بریزید و به مدت۲ روز در ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید تا گوشت بیات شده و اسکالوپِ نرمی داشته باشید. بعد از گدشت این مدت روی فیله را خوب پاک کرده، سپس در خلاف جهت رشتههای (فیبرهای) گوشت و به قطر یک سانت برش بزنید و برای کوبیدن آماده کنید. بعد از برشِ گوشت بهتر است آن را (به روش بالا) کوبیده و به قطر نیم سانت برسانید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها