این دستور را درست کردی؟
سیر قلیه
مواد اولیه سیر قلیه
برای 2 نفرمواد اولیه سیر قلیه
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
100 گرم
4 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سیر قلیه
آماده سازی
مرحله 1
- سیر را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.
- تکههای مرغ را بشویید. (میتوانید از یک تکه درسته یا خرد شده استفاده کنید.)
- برگ سیر را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
ابتدا برگ سیر را در کمی روغن تفت دهید، سپس سیر را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و مجدد آنها را تفت دهید.
مرحله 2
حالا مرغ را به مواد اضافه کنید و تفت دهید، بعد در غذا آب بریزید تا مرغ بپزد.
مرحله 3
تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم بزنید، بعد آن را به مرغ پخته اضافه کنید؛ پس از چند دقیقه غذای شما آماده است.
روش دوم پخت
مرحله 1
ابتدا مرغ را به همراه سیر در آب بپزید.
مرحله 2
در ظرفی دیگر برگ سیر را با کمی روغن تفت داده و به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 3
تخممرغ را در برگ سیر بشکنید و پس از نیمرو شدن، به مرغ اضافه کنید.
مرحله 4
در نهایت به غذا نمک و فلفل بزنید، آن را با چاشنی دلخواه مزه دار کنید و پس از چند دقیقه آن را سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها