زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
متوسط
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
سمنان

این دستور را درست کردی؟


خورش به سمنان

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

پیاز

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

یک و نیم قاشق غذاخوری

گوشت گوسفند

200 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

شکر

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

لپه

یک‌سوم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آبغوره

4 قاشق غذاخوری

به

1 عدد متوسط

دارچین (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش به سمنان

آماده‌سازی

گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس مکعبی (خورشتی) خرد کنید. لپه را پاک کنید و بشویید. پیاز و میوه به را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی ریز خرد کنید. میوه به را خلالی یا به شکل دلخواه خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در ظرفی لپه را با مقداری آب بپزید. بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

در این فاصله در قابلمه مدنظر برای پخت خورش، روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را در آن تفت دهید. پیاز که بلوری شد به آن زردچوبه بزنید و تفت دهید تا طلایی شود. بعد گوشت را در پیاز تفت دهید تا رنگش تغییر کند. حالا آب بریزید و درب ظرف را ببندید (اول حرارت را زیاد کند تا آب به‌جوش بیاید بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم به‌آرامی بپزد.

مرحله 3

در یک تابه کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس میوه به را در آن تفت دهید؛ بعد به آن رب گوجه بزنید و تفت دهید تا رنگ رب بازشده و بوی خامی آن گرفته شود. دارچین، شکر، نمک و آب‌غوره را هم اضافه کرده و زیروروکنید.

مرحله 4

وقتی گوشت پخت، محتویات تابه را همراه با لپه پخته به گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا خورش چند غل بزند و مزه‌دار شود. وقتی میوه به کمی نرم شد و خورش به غلظت دلخواه رسید، آماده سرو است.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها