این دستور را درست کردی؟
خورش به سمنان
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرپیاز
1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
یک و نیم قاشق غذاخوری
گوشت گوسفند
200 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
شکر
1 قاشق غذاخوری
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
لپه
یکسوم پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آبغوره
4 قاشق غذاخوری
به
1 عدد متوسط
دارچین (پودر)
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش به سمنان
آمادهسازی
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس مکعبی (خورشتی) خرد کنید.
لپه را پاک کنید و بشویید.
پیاز و میوه به را بشویید و پوست بگیرید.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید.
میوه به را خلالی یا به شکل دلخواه خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در ظرفی لپه را با مقداری آب بپزید. بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در این فاصله در قابلمه مدنظر برای پخت خورش، روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را در آن تفت دهید. پیاز که بلوری شد به آن زردچوبه بزنید و تفت دهید تا طلایی شود. بعد گوشت را در پیاز تفت دهید تا رنگش تغییر کند. حالا آب بریزید و درب ظرف را ببندید (اول حرارت را زیاد کند تا آب بهجوش بیاید بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بهآرامی بپزد.
مرحله 3
در یک تابه کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس میوه به را در آن تفت دهید؛ بعد به آن رب گوجه بزنید و تفت دهید تا رنگ رب بازشده و بوی خامی آن گرفته شود. دارچین، شکر، نمک و آبغوره را هم اضافه کرده و زیروروکنید.
مرحله 4
وقتی گوشت پخت، محتویات تابه را همراه با لپه پخته به گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا خورش چند غل بزند و مزهدار شود. وقتی میوه به کمی نرم شد و خورش به غلظت دلخواه رسید، آماده سرو است.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها