slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
زمان انتظار
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران-مصر-یونان

این دستور را درست کردی؟


توپک کنجدی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه توپک کنجدی

برای 4 نفر

شیره انگور

1 پیمانه

عسل

2 قاشق غذاخوری

کنجد

2 پیمانه

کره (برای چرب‌کردن ظرف)

به میزان لازم

طرز تهیه توپک کنجدی

مرحله 1

کنجد را د اخل ماهیتابه بریزید و بو بدهید. سپس شیره انگور و عسل را اضافه کنید. پس آن اجازه دهید کمی بجوشد.

مرحله 2

یک ظرف را با مقداری کره چرب کنید، مواد را داخلش بریزید، حدود 10 دقیقه در یخچال بگذارد تا خنک شود و سریع از یخچال بیرون آورید.

پس از آن دست های خود را چرب کنید، در نهایت بصورت گلوله‌های کوچک شکل دهید و نوش جان کنید.

مرحله 3

چنانچه نخواهید از یخچال استفاده کنید، می‌توانید برای خنک شدن مواد ظرف مواد را چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و از حرارت بیافتد.

سپس دست های خود را چرب کنید و بصورت گلوله‌های کوچک دربیاورید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها