املت قیسی
این دستور را درست کردی؟
توپک کنجدی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه توپک کنجدی
برای 4 نفرشیره انگور
1 پیمانه
عسل
2 قاشق غذاخوری
کنجد
2 پیمانه
کره (برای چربکردن ظرف)
به میزان لازم
طرز تهیه توپک کنجدی
مرحله 1
کنجد را د اخل ماهیتابه بریزید و بو بدهید. سپس شیره انگور و عسل را اضافه کنید. پس آن اجازه دهید کمی بجوشد.
مرحله 2
یک ظرف را با مقداری کره چرب کنید، مواد را داخلش بریزید، حدود 10 دقیقه در یخچال بگذارد تا خنک شود و سریع از یخچال بیرون آورید.
پس از آن دست های خود را چرب کنید، در نهایت بصورت گلولههای کوچک شکل دهید و نوش جان کنید.
مرحله 3
چنانچه نخواهید از یخچال استفاده کنید، میتوانید برای خنک شدن مواد ظرف مواد را چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و از حرارت بیافتد.
سپس دست های خود را چرب کنید و بصورت گلولههای کوچک دربیاورید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها