slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سوریه-لبنان

این دستور را درست کردی؟


توپک شَعریه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه توپک شَعریه

برای 4 نفر

شیر عسل غلیظ شده

به میزان لازم

کره

50 گرم

شیر خشک (شیرین)

2 قاشق غذاخوری

پسته

نصف پیمانه

شعریه (بسته‌ای)

1 عدد متوسط

طرز تهیه توپک شَعریه

مرحله 1

شعریه را داخل بسته خود کاملا خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

شعریه را داخل ماهیتابه بریزید و شروع به تفت دادن کنید، پس از مدتی که طلایی رنگ شد و از خامی در آمد کره را اضافه کنید.

مرحله 3

در مرحله بعد شیرخشک را اضافه و کمی تفت دهید (حدود 3 دقیقه) ، سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله 4

مواد را داخل یک ظرف گود بریزید و اجازه دهید کمی از حرارت بی‌افتد، سپس شیر عسل را کم کم اضافه کنید و مواد را با دست مخلوط کنید تا یکدست گردد و وسط ظرف جمع شود.

مرحله 5

مواد را داخل یک ظرف گود بریزید و اجازه دهید کمی از حرارت بی‌افتد، سپس شیر عسل را کم کم اضافه کنید و مواد را با دست مخلوط کنید تا یکدست گردد و وسط ظرف جمع شود.

مرحله 6

چنانچه مواد بیش از حد شل شد، دوباره شعریه تفت داده شده‌ی بدون شیر خشک اضافه کنید تا حدی که بتوانید مواد را با دست بصورت توپک دربیاورید. سپس آنها را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله 7

برای درست کردن توپک‌ها از مواد به اندازه گردو بردارید، دست خود را چرب کرده و شروع به گرد کردن مواد کنید، در آخر داخل شعریه  خرد شده بغلتانید و در ظرف مورد نظرتان بچینید.(لازم  به ذکر است مقدار شعریه خرد شده جهت غلطاندن در میزان مواد محاسبه نشده است )

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها