slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


خورش مرغ شاه جهانی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش مرغ شاه جهانی

برای 2 نفر

زیره سیاه

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

8 قاشق غذاخوری

زعفران (دم‌کرده)

4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

دارچین (چوب)

یک و نیم عدد کوچک

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

پودر زنجبیل

1 قاشق چای‌خوری

هل (دانه)

4 عدد متوسط

برگ بو

1 عدد متوسط

بادام

30 گرم

گوشت سینه مرغ

350 گرم

ماست

3 قاشق غذاخوری

خامه

3 قاشق غذاخوری

میخک

3 عدد متوسط

کشمش

4 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

طرز تهیه خورش مرغ شاه جهانی

آماده سازی

  1. پیاز و مرغ را بشویید.
  2. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  3. مرغ را هم مکعبی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. در ادامه مرغ را اضافه کنید و به‌همراه پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله 2

در این مرحله نمک، میخک، برگ بو، پودر زنجبیل، زیره، فلفل، هل، چوب دارچین، بادام، کشمش، ماست، خامه و زعفران را روی مرغ بریزید و کمی هم‌بزنید، بعد آب اضافه کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا مرغ روی حرارت ملایم بپزد و خورش به غلظت دلخواه برسد.

  • بعد از پخت، برگ بو، میخک و چوب دارچین را از غذا خارج کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آب‌جوش استفاده کنید.
  3. برای گرفتن پوست مغز بادام، آ ن‌ها را در مقداری آب بجوشانید، سپس خارجشان کنید و پوست روی بادام‌ها را بگیرید.
  4. بهتر است دانه‌هل را قبل از ریختن در خورش از وسط باز کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها