این دستور را درست کردی؟
شفتهانار
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شفتهانار
برای 2 نفرمواد اولیه شفته انار
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آرد نخودچی
یکسوم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده
300 گرم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
سس
آب (جوش)
1 پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آب انار
1 پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه شفتهانار
آماده سازی
مرحله 1
پیاز ها را شسته و پوست بگیرید، سپس یکی از آن ها را رنده کرده و آبش را بگیرید و دیگری را نگینی یا خلالی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز های خرد شده را سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا کمی آب بریزید تا به جوش بیاید، سپس به آن آب انار اضافه کنید.
مرحله 3
گوشت را با آرد نخودچی، پیاز رنده شده و آب گرفته، نمک، زردچوبه و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید؛ سپس از آن کوفته قلقلی های کوچک جدا کنید.
مرحله 4
کوفته قلقلی ها را در آب جوش بریزید، تا بپزند و غذا جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها