slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


شیرین قرمه

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شیرین قرمه

برای 2 نفر

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شکر

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

200 گرم

کشمش

نصف پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه (درصورت تمایل)

1 قاشق چای‌خوری

قیسی

10 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

طرز تهیه شیرین قرمه

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای خرد کنید.

  2. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی یا رنده کنید.

  3. کشمش را بشویید و آبکشی کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید، بعد گوشت را در آن تفت دهید.

مرحله 2

فلفل (در صورت تمایل) و زردچوبه را اضافه کنید و مجدد گوشت را تفت دهید تا بوی خامی‌اش گرفته شود؛ بعد در غذا آب بریزید تا گوشت بپزد.

مرحله 3

به انتهای پخت گوشت که نزدیک شدید، قیسی و کشمش را در کمی روغن تفت دهید، سپس به آن‌ها نمک و شکر (در صورت تمایل) بزنید. بسته به ذائقه خود می‌توانید میزان شکر را کمی بیشتر کنید تا خورش شما شیرین‌تر شود. (می‌توانید نمک و شکر را به جای قاطی کردن با قیسی و کشمش، مستقیم در خورش بریزید.)

مرحله 4

پس از پخت گوشت مواد آماده شده در مرحله قبل را به خورش اضافه کنید و بگذارید غذا جا بیفتد.

  • قیسی نباید له شود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها، برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

  2. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یک‌ساعت‌و‌نیم کاهش می‌یابد.

  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها