این دستور را درست کردی؟
شیرین قرمه
مواد اولیه شیرین قرمه
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
6 قاشق غذاخوری
200 گرم
نصف پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
10 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
طرز تهیه شیرین قرمه
آماده سازی
مرحله 1
-
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای خرد کنید.
-
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی یا رنده کنید.
-
کشمش را بشویید و آبکشی کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید، بعد گوشت را در آن تفت دهید.
مرحله 2
فلفل (در صورت تمایل) و زردچوبه را اضافه کنید و مجدد گوشت را تفت دهید تا بوی خامیاش گرفته شود؛ بعد در غذا آب بریزید تا گوشت بپزد.
مرحله 3
به انتهای پخت گوشت که نزدیک شدید، قیسی و کشمش را در کمی روغن تفت دهید، سپس به آنها نمک و شکر (در صورت تمایل) بزنید. بسته به ذائقه خود میتوانید میزان شکر را کمی بیشتر کنید تا خورش شما شیرینتر شود. (میتوانید نمک و شکر را به جای قاطی کردن با قیسی و کشمش، مستقیم در خورش بریزید.)
مرحله 4
پس از پخت گوشت مواد آماده شده در مرحله قبل را به خورش اضافه کنید و بگذارید غذا جا بیفتد.
-
قیسی نباید له شود.
نوش جان!
نکتهها
-
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
-
مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یکساعتونیم کاهش مییابد.
-
اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها