آش ماست زنجان
این دستور را درست کردی؟
شله عدسی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شله عدسی
برای 2 نفرمواد اولیه شله عدسی
نمک
1 قاشق چایخوری
عدس
یکچهارم پیمانه
سیر کوهی
یکچهارم پیمانه
برنج (برنج نیم دانه)
1 پیمانه
تره کوهی
یکچهارم پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
روغن مایع
به میزان لازم
آب
به میزان لازم
طرز تهیه شله عدسی
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- برنج و عدس را پاک کنید و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
برنج و عدس را جداگانه بپزید. (برنج باید خوب وا برود.)
مرحله 2
در قابلمهای دیگر روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد تره کوهی و سیر کوهی را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. در ادامه نمک بزنید.
مرحله 3
حالا عدس پخته و برنج پخته را اضافه کنید، مقداری آب بریزید و اجازه دهید همگی با هم بجوشند و غذا جا بیفتد.
- میتوانید بهجای پختِ جداگانه عدس، آن را با مقداری آب به پیاز، تره کوهی و سیر کوهی تفتخورده اضافه کنید و اجازه دهید، بپزد.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید، اما اگر نداشتید، میتوانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها