زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


شله بریان زیره

5

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه شله بریان زیره

گوشت گوساله (گوشت گوسفند خورشتی)

150 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

زیره سیاه

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

زعفران (دم کرده)

4 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه (در صورت تمایل)

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

برنج نیم دانه

1 پیمانه

طرز تهیه شله بریان زیره

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را خرد کنید. برنج را پاک کرده و بشویید. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را تکه کنید.

روش اول پخت

مرحله 1

گوشت را با پیاز، فلفل و زردچوبه تفت دهید، سپس کمی آب در آن بریزد و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

مرحله 2

بعد از پخت گوشت، برنج را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا بپزد و وا برود.

مرحله 3

پس از آنکه برنج پخت و وا رفت، زیره، زعفران و نمک را اضافه کرده و منتظر بمانید آب غذا گرفته شود؛ بعد آن را بکوبید و سرو کنید. در پایان و در صورت تمایل زیره داغ تهیه کرده و روی غذا بریزید.

مرحله 4

برای تهیه زیره داغ، 4 قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و 1 ق غ زیره را داخل آن بریزید. وقتی بوی زیره بلند شد، حرارت را فورا خاموش کرده و زیره داغ را از ظرف خارج کنید تا نسوزد.

روش دوم پخت

مرحله 1

گوشت را با پیاز و زردچوبه بار بگذارید تا کامل بپزد؛ سپس برنج را به آن اضافه کنید تا بپزد و وا برود.

مرحله 2

پس از آن که برنج پخت و وا رفت؛ زیره را به همراه زعفران و نمک به آن اضافه کنید.

مرحله 3

حالا صبر کنید تا آب غذا گرفته شود، بعد آن را بکوبید و سرو کنید. نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها