این دستور را درست کردی؟
شله بریان زیره
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه شله بریان زیره
گوشت گوساله (گوشت گوسفند خورشتی)
150 گرم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
زیره سیاه
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق مرباخوری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
زعفران (دم کرده)
4 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه (در صورت تمایل)
نصف قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
برنج نیم دانه
1 پیمانه
طرز تهیه شله بریان زیره
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را خرد کنید.
برنج را پاک کرده و بشویید.
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را تکه کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
گوشت را با پیاز، فلفل و زردچوبه تفت دهید، سپس کمی آب در آن بریزد و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
مرحله 2
بعد از پخت گوشت، برنج را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا بپزد و وا برود.
مرحله 3
پس از آنکه برنج پخت و وا رفت، زیره، زعفران و نمک را اضافه کرده و منتظر بمانید آب غذا گرفته شود؛ بعد آن را بکوبید و سرو کنید. در پایان و در صورت تمایل زیره داغ تهیه کرده و روی غذا بریزید.
مرحله 4
برای تهیه زیره داغ، 4 قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و 1 ق غ زیره را داخل آن بریزید. وقتی بوی زیره بلند شد، حرارت را فورا خاموش کرده و زیره داغ را از ظرف خارج کنید تا نسوزد.
روش دوم پخت
مرحله 1
گوشت را با پیاز و زردچوبه بار بگذارید تا کامل بپزد؛ سپس برنج را به آن اضافه کنید تا بپزد و وا برود.
مرحله 2
پس از آن که برنج پخت و وا رفت؛ زیره را به همراه زعفران و نمک به آن اضافه کنید.
مرحله 3
حالا صبر کنید تا آب غذا گرفته شود، بعد آن را بکوبید و سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها