slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
30 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
بوشهر

این دستور را درست کردی؟


شله گندمی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شله گندمی

برای 2 نفر

مواد اولیه شله گندمی

فیله ماهی

400 گرم

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیر (5 حبه)

5 عدد متوسط

بلغور گندم

1 پیمانه

سبزی آش (گشنیز، شنبلیله، شوید)

150 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

لیمو عُمانی (اَمانی)

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شله گندمی

آماده سازی

مرحله 1

  1. سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
  2. ماهی را تمیز بشویید. بهتر است از فیله ماهی استفاده کنید در صورت استفاده از فیله ماهی، آن را تکه‌تکه کنید.
  3. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید.

روش پخت اول

مرحله 1

بلغور را بپزید.

مرحله 2

در یک قابلمه، روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید. حالا سبزی را داخل پیاز بریزید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. در ادامه سیر، پودر لیموعمانی، نمک و فلفل را اضافه کرده و صبر کنید آب سبزیجات کشیده شود.

مرحله 3

حالا ماهی را داخل مواد بریزید و کمی تفت دهید، بعد بلغور گندم پخته را اضافه کنید و مقداری هم آب بریزید و اجازه دهید و غذا جا بیفتد.

روش پخت دوم

مرحله 1

پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله 2

سبزی را داخل پیاز بریزید و تفت دهید تا خامی‌اش گرفته شود.

مرحله 3

سیر، پودر لیموعمانی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و صبر کنید آب سبزیجات کشیده شود.

مرحله 4

ماهی را داخل مواد تفت دهید، بلغور گندم را هم اضافه کنید و مقداری آب بریزید و اجازه دهید بپزند.

مرحله 5

پس از پخت ماهی، آن را از ظرف در آورید، اگر ماهی پوست، تیغ و استخوان داشت، جدایشان کنید و به قطعات کوچک تکه‌تکه کنید.

مرحله 6

ماهی تکه‌شده را به ظرف برگردانید تا همه مواد با هم بپزند. پس از اینکه غذا جا افتاده و به حالت قوام رسید آماده سرو است.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها