این دستور را درست کردی؟
خورش کاری میگو
مواد اولیه خورش کاری میگو
برای 2 نفرمواد اولیه خورش کاری میگو
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
سهچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
100 گرم
1 عدد متوسط
250 گرم
طرز تهیه خورش کاری میگو
آماده سازی
مرحله 1
- میگو، پیاز و سیر را بشویید.
- میگو را پاک کنید. پیاز و سیر را هم پوست بگیرید.
- پیاز را نگینی خرد کنید.
- سیر را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید، سپس میگوها را در قابلمه بریزید و هر طرفشان را حدود 1 تا 2 دقیقه تفت دهید، بعد آنها را خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
پیاز را در همان قابلمه بریزید و تفت دهید تا بلوری شود، سپس سیر را هم اضافه کنید و در حدی تفت دهید که بویش بلند شود.
مرحله 3
پودر زنجبیل، پاپریکا، کاری، زیره، تخم گشنیز، نمک و زردچوبه را به همراه رب گوجهفرنگی به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا خامی رب گوجه گرفته شود.
مرحله 4
ماست را به همراه میگوهای سرخ شده و آب در قابلمه بریزید، درِ آن را بگذارید و اجازه دهید، غذا با حرارت ملایم بپزد.
میتونم با مرغ درست کنم؟ با همین روشه؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها