slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


خورش کاری میگو

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش کاری میگو

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش کاری میگو

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

پودر کاری

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

زیره سیاه

1 قاشق چای‌خوری

ماست پر چرب

سه‌چهارم پیمانه

تخم گشنیز (پودر تخم گشنیز)

1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

100 گرم

سیر (1 حبه)

1 عدد متوسط

میگو

250 گرم

طرز تهیه خورش کاری میگو

آماده سازی

مرحله 1

  1. میگو، پیاز و سیر را بشویید.
  2. میگو را پاک کنید. پیاز و سیر را هم پوست بگیرید.
  3. پیاز را نگینی خرد کنید.
  4. سیر را رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید، سپس میگو‌ها را در قابلمه بریزید و هر طرفشان را حدود 1 تا 2 دقیقه تفت دهید، بعد آن‌ها را خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

پیاز را در همان قابلمه بریزید و تفت دهید تا بلوری شود، سپس سیر را هم اضافه کنید و در حدی تفت دهید که بویش بلند شود.

مرحله 3

پودر زنجبیل، پاپریکا، کاری، زیره، تخم گشنیز، نمک و زردچوبه را به همراه رب گوجه‌فرنگی به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا خامی رب گوجه گرفته شود.

مرحله 4

ماست را به همراه میگو‌های سرخ شده و آب در قابلمه بریزید، درِ آن را بگذارید و اجازه دهید، غذا با حرارت ملایم بپزد.

میتونم با مرغ درست کنم؟ با همین روشه؟

ملیکا .۴ تیر ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها