slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول

این دستور را درست کردی؟


چواپی دودی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه چواپی دودی

برای 2 نفر

مواد اولیه چواپی دودی

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

سرشیر

100 گرم

گوشت چرخ کرده

400 گرم

سیر (حبه)

3 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه چواپی دودی

مرحله1

ابتدا سیر را رنده کرده و با نمک، فلفل و پاپریکا به گوشت چرخکرده اضافه کنید و خوب ورز دهید.

مرحله2

پس از آنکه مواد را ورز دادید، یک سلفون روی ظرف کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله3

پس از یک ساعت، مواد را از یخچال در آورده و پس از یک ورز دادن مجدد، کم کم مواد را در کف دست به شکل لول فرم دهید.

مرحله4

مواد شکل گرفته را در ماهیتابه و یا صفحه چدن چرب شده، بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا مغز پخت شوند.

مرحله5

در آخر برای دودی کردن کباب‌ها، پس از پایان پخت، آن ها را در یک قابلمه قرار دهید، سپس یک زغال گداخته را در کاسه ای کوچک بگذارید و کاسه را در میانه قابلمه قراردهید؛ چند قطره روغن روی زغال ریخته و پس از بر افروخته شدن دود از آن درب قابلمه را به مدت3الی5دقیقه بگذارید تا کباب‌ها مزه دودی بگیرند. (لازم به ذکر است، در صورتی که شما از دستگاه دودی کننده استفاده می کنید، میبایست مواد را قبل از پخت دودی کنید.)

مرحله6

در مرحله آخر کباب‌ها را در ظرف سرو قرار دهید و به همراه سرشیر نوش جان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها