این دستور را درست کردی؟
آش ترش گیلان
مواد اولیه آش ترش گیلان
برای 2 نفرمواد اولیه آش ترش گیلان
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
6 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
100 گرم
1 قاشق مرباخوری
یکچهارم پیمانه
یکچهارم پیمانه
250 گرم
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه آش ترش گیلان
آماده سازی
مرحله 1
- برنج، نخود و لوبیا را پاک کرده و بشویید.
- باقالی را بشویید و از غلاف در آورید.
- سبزیهای مدنظر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
- سیر را شسته، پوست بگیرید، بعد رنده کرده یا ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
نخود و لوبیا رابا هم بپزید.
-
میتوانید نخود و لوبیا را جدا بپزید و آبکش کنید، بعد با مقداری آب جوش درون قابلمه مد نظر برای پخت آش بریزید.
مرحله 2
باقالی را به لوبیا و نخود پخته اضافه کنید.
مرحله 3
بعد از نیمپز شدن باقالی، برنج، سبزی، نمک و فلفل را افزوده و بگذارید، برنج خوب بپزد و لعاب بیندازد.
مرحله 4
در این فاصله سیرداغ تهیه کنید. (به طرز تهیه سیرداغ مراجعه کنید.)
مرحله 5
بعد از پخت سبزی و برنج، آب نارنج یا آب انار ترش را اضافه کرده و صبر کنید چند غل بزند. نیمی از سیرداغ را هم داخل آش بریزید و هم بزنید.
مرحله 6
در نهایت آش را با باقیمانده سیرداغ تزئین کرده و سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- هرچه سیرداغ این آش بیشتر باشد، بهتر است.
- میزان اسفناج باید خیلی کمتر از باقی سبزیجات باشد.
- بهجای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) هم استفاده کنید.
- بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن لوبیا به سریعتر پختنش کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها