شفتهانار
این دستور را درست کردی؟
اشکنه انار ترش
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه اشکنه انار ترش
برای 2 نفرمواد اولیه اشکنه انار ترش
آب انار (ترش)
یک و نیم پیمانه
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
آب
1 پیمانه
پیاز
1 عدد کوچک
طرز تهیه اشکنه انار ترش
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا در یک ظرف مناسب روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا آرد، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله 3
در آخر آب انار را به همراه آب اضافه کرده و صبر کنید تا اشکنه بجوشد و جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما میتواند تغییر کنداما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 1 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها