این دستور را درست کردی؟
ساندویچ ماکارونی
مواد اولیه ساندویچ ماکارونی
برای 2 نفرمواد اولیه ساندویچ ماکارونی
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
نصف قاشق چایخوری
200 گرم
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
100 گرم
2 عدد متوسط
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
به میزان لازم
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ساندویچ ماکارونی
آمادهسازی
مرحله 1
- پیاز و فلفل دلمهای را خوب بشویید؛
- پوست پیاز را بگیرید و دانهها و قسمتهای سفید فلفل دلمهای را هم جدا کنید؛
- هردوی آنها را نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در تابهای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود؛ سپس فلفل دلمهای را هم اضافه کنید کمی با پیاز تفتش دهید تا نرم شود.
مرحله 2
گوشت چرخکرده را به مواد داخل تابه بیفزایید و آن را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله 3
پس از این که گوشت تغییر رنگ داد به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید، بعد ادویهها را با مواد مخلوط کنید. در ادامه رب گوجه را هم داخل تابه بریزید و خوب آن را با گوشت و سبزیجات ترکیب کنید و بگذارید خامی رب گوجه گرفته شود.
مرحله 4
وقتی خامی ربگوجه گرفته شد، در مواد آب بریزید و کمی هم آویشن بزنید؛ سپس درِ ظرف را بگذارید و اجازه دهید، گوشت به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد.
مرحله 5
در این فاصله یک قابلمه آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. زمانی که آب به جوش آمد در آن روغن، زردچوبه و نمک بریزید، بعد پاستا را اضافه کنید و اجازه دهید، پاستا طبق زمانی که روی بسته آن نوشته شده است، بپزد.
مرحله 6
پس از پخت پاستا، آن را در آبکش بریزید و مقداری آب سرد رویش بگیرید تا از حرارت بیفتد.
مرحله 7
یک قابلمه روی اجاق بگذارید، در آن روغن بریزید و تهدیگ مورد نظرتان را کف قابلمه بچینید. کمی از پاستا را در قابلمه بریزید، مایه گوشتی را به آن اضافه کرده و مخلوطش کنید، دوباره کمی دیگر از پاستا را در ظرف بریزید و این ترتیب را ادامه دهید تا همه مواد تمام شوند. در آخر درِ ظرف را بگذارید تا پاستا به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد.
مرحله 8
در انتها ماکارونی را با خیارشور، گوجه، پیاز و جعفری تازه، لای نان باگت بریزید و میل کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها