این دستور را درست کردی؟
استامبولی
مواد اولیه استامبولی
برای 2 نفر4 عدد متوسط
یک و نیم قاشق مرباخوری
2 پیمانه
4 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
طرز تهیه استامبولی
آمادهسازی
مرحله 1
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.).
- بهتر است برنج شستهشده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) و نمک در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید.
مرحله 2
- پیاز، سیبزمینی و گوجه را خوب بشویید.
- پیاز و سیبزمینی را پوست بگیرید.
- پیاز و گوجه را نگینی و سیبزمینی را مکعبی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم و بلوری شود. گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا آب بیندازد و نرم شود.
مرحله 2
وقتی آبِ گوجه کشیده شد، رب گوجه را بریزید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفتهشود. بعد نمک، فلفل و زردچوبه زده،همبزنید. سیبزمینی را هم بریزید و کمی تفت دهید. در پایان برنج را با آبش اضافه کنید.
مرحله 3
حرارت را زیاد کنید تا همزمان با پخت، آبش هم بخار شود. وقتی آبِ برنج تبخیر شد، حرارت را کم کنید، مخلوط را از دیوارهها بهسمت مرکز قابلمه جمع کنید، درِ قابلمه را بگذارید و منتظر بمانید تا برنج دَم بکشد.
نکتهها
- میزان ادویهجات، روغن و نمک، بهصورت استاندارد تعریف شدهاست؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- برخی تمایل دارند برنج را بلافاصله پس از تمیزکردن و شستشو بپزند. پختِ برنج بدون خیساندن، بسته به نوع برنج، ممکن است زمانِ مغزپخت شدن آن را افزایش دهد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها