این دستور را درست کردی؟
پاستا مرغ سرگنجشکی
مواد اولیه پاستا مرغ سرگنجشکی
برای 2 نفربرای سرگنجشکی
یکچهارم پیمانه
1 عدد کوچک
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
250 گرم
1 عدد متوسط
برای سس
1 قاشق چایخوری
3 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
برای پاستا
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
250 گرم
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا مرغ سرگنجشکی
مرحله 1
در ابتدا پیاز را ریز رنده کرده و آبش را بگیرید؛ برای این کار میتوانید از یک پارچه تمیز استفاده کنید. حالا گوشت چرخ کرده مرغ را با پیاز، آرد نخودچی، زردچوبه، فلفل و نیمی از نمک خوب مخلوط کنید و ورز دهید (در صورت تمایل میتوانید از آرد سوخاری به جای آرد نخودچی استفاده کنید). اجازه دهید مرغ به مدت 1 ساعت در یخچال بماند.
مرحله 2
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن باقیمانده نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستا ها جلوگیری میکند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3
در این مرحله مرغ را که یک ساعت در یخچال بوده، بیرون بیاورید. از مواد تکه هایی جدا کرده و قلقلی درست کنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید تا داغ شود، گوشت های قلقلی را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.
گوجه فرنگی ها را خوب بشویید و خرد کنید. یک ماهیتابه بردارید و گوجه ها را داخل آن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب بیندازد و به جوش برسند، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بپزند. پس از پخت، کمی صبر کنید تا گوجه ها خنک شوند بعد آن ها را در میکسر یا هر نوع غذا سازی که در دسترس دارید، بریزید و تا جایی مخلوطشان کنید که پوست گوجه دیده نشود و یک دست شوند.
مرحله 4
برای تهیه سس، پوره گوجه را در یک ماهیتابه بریزید، نمک، فلفل و گوشت های قلقلی را اضافه کنید. برای رنگ بهتر سس، رب گوجه بزنید، در صورت نیاز کمی آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید، سس حدود 15 دقیقه بپزد و به غلظت برسد. در نهایت پاستای آبکش شده را در ظرف سرو بکشید و روی آن سس بریزید یا این که باهم مخلوطشان کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها