slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا مرغ سرگنجشکی

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا مرغ سرگنجشکی

برای 2 نفر

برای سرگنجشکی

شیر

2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

1 عدد کوچک

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

آرد نخودچی

3 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده مرغ

250 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

برای سس

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

برای پاستا

آب

به میزان لازم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

پاستا

250 گرم

نمک

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا مرغ سرگنجشکی

مرحله 1

در ابتدا پیاز را ریز رنده کرده و آبش را بگیرید؛ برای این کار می‌توانید از یک پارچه تمیز استفاده کنید. حالا گوشت چرخ کرده مرغ را با پیاز، آرد نخودچی، زردچوبه، فلفل و نیمی از نمک خوب مخلوط کنید و ورز دهید (در صورت تمایل می‌توانید از آرد سوخاری به جای آرد نخودچی استفاده کنید). اجازه دهید مرغ به مدت 1 ساعت در یخچال بماند.

مرحله 2

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن باقیمانده نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستا ها جلوگیری می‌کند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

در این مرحله مرغ را که یک ساعت در یخچال بوده، بیرون بیاورید. از مواد تکه هایی جدا کرده و قلقلی درست کنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید تا داغ شود، گوشت های قلقلی را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.

گوجه فرنگی ها را خوب بشویید و خرد کنید. یک ماهیتابه بردارید و گوجه ها را داخل آن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب بیندازد و به جوش برسند، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بپزند. پس از پخت، کمی صبر کنید تا گوجه ها خنک شوند بعد آن ها را در میکسر یا هر نوع غذا سازی که در دسترس دارید، بریزید و تا جایی مخلوطشان کنید که پوست گوجه دیده نشود و یک دست شوند.

مرحله 4

برای تهیه سس، پوره گوجه را در یک ماهیتابه بریزید، نمک، فلفل و گوشت های قلقلی را اضافه کنید. برای رنگ بهتر سس، رب گوجه بزنید، در صورت نیاز کمی آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید، سس حدود 15 دقیقه بپزد و به غلظت برسد. در نهایت پاستای آبکش شده را در ظرف سرو بکشید و روی آن سس بریزید یا این که باهم مخلوطشان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها