slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
بخارپز-سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


کرپ سوخاری با اسفناج و پنیر

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کرپ سوخاری با اسفناج و پنیر

برای 2 نفر

کرپ

شکر

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 پیمانه

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

تخم مرغ

2 عدد متوسط

آب

یک‌چهارم پیمانه

شیرگاو

2 پیمانه

مواد لازم برای سرخ کردن کرپ

تخم مرغ

2 عدد متوسط

آرد سوخاری

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

یک‌چهارم پیمانه

مواد میانی

پنیر خامه ای(CREAM cheese)

100 گرم

اسفناج

600 گرم

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

گردو

3 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کرپ سوخاری با اسفناج و پنیر

طرز تهیه مواد میانی کرپ سوخاری با اسفناج

مرحله 1

ابتدا اسفناج ها را بشویید و خرد کنید، سپس آنها در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آبشان کشیده شود. وقتی کمی خنک شد، پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و نمک، فلفل، تخم گشنیز و گردوی خرد شده را بریزید و زیر و رو کنید. حالا مواد را کنار بگذارید.

طرز تهیه کرپ

مرحله 1

همه مواد را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود، بعد یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید، دقت کنید که نباید در آن روغن بریزید و باید بدون روغن باشد. از مایه یک یا دو ملاقه در ماهیتابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مواد در کف ماهیتابه پخش شود، زمانی که یک طرف کرپ طلایی شد آن را برگردانده و طرف دیگرش را بپزید.

طرز تهیه کرپ سوخاری با اسفناج

مرحله 1

موادی که از قبل آماده شده را در ابتدای خمیر کرپ قرار دهید، لبه های خمیر کرپ را به داخل بیاورید و آن را رول کنید. بعد آن‌ها را در مخلوط شیر، تخم مرغ و نمک بزنید؛ سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در آخر در روغن داغ و شناور سرخ کنید. نوش جان

نکته‌ها

 

بنا بر سلیقه و ذائقه خودتان، میتوانید به مواد میانی، پنیر پیتزا اضافه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها