گوشت و عدس
این دستور را درست کردی؟
آش اسفناج و گشنیز
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش اسفناج و گشنیز
برای 2 نفرمواد اولیه آش اسفناج و گشنیز
آب
به میزان لازم
عدس
نصف پیمانه
روغن مایع
به میزان لازم
نمک
1 قاشق مرباخوری
برنج
نصف پیمانه
سبزی معطر (اسفناج و گشنیز)
150 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
عصاره مرغ (عصاره مرغ یا آب قلم)
2 پیمانه
طرز تهیه آش اسفناج و گشنیز
آماده سازی
مرحله 1
- برنج و عدس را جداگانه پاک کرده و بشویید.
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.
مرحله 2
آب مرغ یا آب قلم، برنج و عدس را به پیاز اضافه کنید و بگذارید، عدس بپزد و برنج وا برود. (البته میتوانید عدس و برنج را جداگانه بپزید، بعد پیاز را سرخ کنید و این ترکیب را بههمراه سبزی و سایر مواد داخل پیاز بریزید.)
- در زمان پختنِ عدس درِ ظرف را نبندید تا پوستههای آن جدا نشود.
مرحله 3
در نهایت سبزی آش را به همراه نمک به مواد اضافه کنید تا بپزند و آش جا بیفتد.
- قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.
- در صورت تمایل پیازداغ تهیه کرده و آش را با پیاز داغ تزیین کنید.
نکتهها
- بهجای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید.
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها