slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
بخارپز

این دستور را درست کردی؟


اسفناج و کنجد

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه اسفناج و کنجد

برای 2 نفر

مواد اولیه اسفناج و کنجد

اسفناج

600 گرم

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

ارده

5 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری

کنجد

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه اسفناج و کنجد

مرحله 1

ابتدا اسفناج را ریز خرد کنید و در تابه بریزید، اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد تا آب آن به صورت کامل گرفته شود.

مرحله 2

تابه دیگری را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن روغن بریزید تا گرم شود، سپس اسفناج های پخته شده را در آن تفت داده و در حین پخت نمک و فلفل اضافه کنید. در نهایت آن ها را در ظرف سرو بکشید، روی آن ارده بریزید و با کنجد تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

به جای فلفل قرمز میتوانید 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه بزنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها