ماهی با سس ارده
این دستور را درست کردی؟
اسفناج و کنجد
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه اسفناج و کنجد
برای 2 نفرمواد اولیه اسفناج و کنجد
اسفناج
600 گرم
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
ارده
5 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری
کنجد
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه اسفناج و کنجد
مرحله 1
ابتدا اسفناج را ریز خرد کنید و در تابه بریزید، اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد تا آب آن به صورت کامل گرفته شود.
مرحله 2
تابه دیگری را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن روغن بریزید تا گرم شود، سپس اسفناج های پخته شده را در آن تفت داده و در حین پخت نمک و فلفل اضافه کنید. در نهایت آن ها را در ظرف سرو بکشید، روی آن ارده بریزید و با کنجد تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
به جای فلفل قرمز میتوانید 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه بزنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها