slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-تفت دادن-بخارپز
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


بورانی اسفناج

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بورانی اسفناج

برای 2 نفر

مواد اولیه بورانی اسفناج

فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری

زیره سیاه

1 قاشق مرباخوری

شنبلیله خشک (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

ماست شیرین

یک و نیم پیمانه

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

اسفناج

500 گرم

طرز تهیه بورانی اسفناج

مرحله 1

ابتدا اسفناج‌ها را شسته، خرد کرده و در قابلمه بریزید. پس از آن درب قابلمه را بگذارید و اسفناج‌ها را روی حرارت ملایم قرار دهید، تا کاملا پخته شوند و آبشان گرفته شود.

مرحله 2

در این مرحله روغن را در تابه بریزید تا داغ شود. زیره، فلفل، پودر شنبلیله و نمک را در روغن ریخته، کمی تفت دهید و بردارید. در مرحله بعد این مواد را به همراه اسفناج از قبل پخته شده درون ماست بریزید، کمی قاطی کنید و در نهایت آن را در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

نوش جان!

نکته‌ها

برای پختن اسفناج نیازی به اضافه کردن آب نیست، چون خودش آب میندازد و پخته میشود، فقط حرارت باید خیلی کم باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها