این دستور را درست کردی؟
بورانی اسفناج
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه بورانی اسفناج
برای 2 نفرمواد اولیه بورانی اسفناج
فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری
زیره سیاه
1 قاشق مرباخوری
شنبلیله خشک (پودر)
1 قاشق چایخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
ماست شیرین
یک و نیم پیمانه
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
اسفناج
500 گرم
طرز تهیه بورانی اسفناج
مرحله 1
ابتدا اسفناجها را شسته، خرد کرده و در قابلمه بریزید. پس از آن درب قابلمه را بگذارید و اسفناجها را روی حرارت ملایم قرار دهید، تا کاملا پخته شوند و آبشان گرفته شود.
مرحله 2
در این مرحله روغن را در تابه بریزید تا داغ شود. زیره، فلفل، پودر شنبلیله و نمک را در روغن ریخته، کمی تفت دهید و بردارید. در مرحله بعد این مواد را به همراه اسفناج از قبل پخته شده درون ماست بریزید، کمی قاطی کنید و در نهایت آن را در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
نوش جان!
نکتهها
برای پختن اسفناج نیازی به اضافه کردن آب نیست، چون خودش آب میندازد و پخته میشود، فقط حرارت باید خیلی کم باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها