خورش آلو سمنان
این دستور را درست کردی؟
خورش اسفناج
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خورش اسفناج
برای 2 نفرمواد اولیه خورش اسفناج
گوشت گوسفند (گوشت گوساله)
150 گرم
آبغوره
یکچهارم پیمانه
آب
به میزان لازم
روغن مایع (2 تا 4 قاشق)
2 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
شکر (1 تا 2 قاشق)
1 قاشق مرباخوری
اسفناج
300 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش اسفناج
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای ریز خرد کنید.
- اسفناج را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید.
مرحله 2
گوشت را در پیاز تفت دهید و زردچوبه بزنید، سپس مقداری آب در خوراک بریزید و بگذارید گوشت بپزد.
مرحله 3
در این فاصله اسفناج را سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4
وقتی گوشت پخت و آب خورش کم شد، اسفناج سرخ شده را اضافه کنید.
مرحله 5
در انتها نمک، شکر و آبغوره را به غذا اضافه بیفزایید و چند دقیقهای صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک ساعتونیم کاهش مییابد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها