slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


دال لپه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دال لپه

برای 2 نفر

مواد اولیه دال لپه

فلفل سیاه (دانه)

10 عدد بزرگ

آب

به میزان لازم

پودر نارگیل

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

هویج

1 عدد متوسط

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

لپه

نصف پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

تمر هندی (شیره)

2 قاشق غذاخوری

زیره سیاه

1 قاشق مرباخوری

آب‌ (داغ برای حل کردن تمرهندی)

نصف پیمانه

برگ بو

1 عدد متوسط

پودر خردل

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه دال لپه

مرحله1

لپه را پاک کنید و بشویید.پیاز، هویج و سیب‌زمینی را هم بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.حالا لپه را به همراه سیب‌زمینی، هویج، زردچوبه، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه بریزید تا لپه کاملا بپزد.

مرحله2

در تابه کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید؛ سپس پیاز را درون تابه بریزید و تفت دهید تا خوب نرم شود.پودر نارگیل، زیره، تخم گشنیز و خردل را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.در نهایت این مواد را به قابلمه اضافه کنید تا چند دقیقه‌ای با باقی مواد بجوشند.

مرحله3

در نهایت شیره تمرهندی را در آب‌جوش حل کرده و به همراه نمک به قابلمه اضافه کنید، اجازه دهید خوراک کمی بجوشد تا مزه‌دار شود.نوش‌جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک وادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید.
  4. بهتر است لپه را 1 تا چند ساعت بخیسانید.

    هنگام کشیدن غذا، برگ بو را از خوراک بیرون بیاورید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها