slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


ماهی شکم‌پُر

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ماهی شکم‌پُر

برای 2 نفر

مواد اولیه ماهی شکم پر

ماهی قزل الا

1 عدد بزرگ

تره (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

جعفری (خردشده)

نصف پیمانه

ترخون (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری

4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

کره

50 گرم

گردو (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی شکم‌پُر

آماده‌سازی

  1. ماهی را پاک کرده، بشویید و روی بدن آن با چاقو برش‌های کوچکی ایجاد کنید. نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید و روی تمام سطوح داخلی و بیرونی ماهی بپاشید. بعد ماهی را به مدت 15 دقیقه ر یخچال بگذارید.
  2. تره، جعفری و ترخون را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
  3. گردو را خرد کنید.
  4. برای تهیه شکم‌پُر، در کاسه‌ای سبزیجات خردشده و گردو را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله1

بعد از گذشت 15 دقیقه، ابتدا فر را روشن کنید تا پخت گرم شود. کره را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید.

مرحله2

ماهی را در ظرفی نسوز بگذارید، زیر و روی ماهی را به کره ذوب‌شده آغشته کنید. داخل شکم ماهی را با مواد شکم‌پُری که آماده کردید پُر کنید و با خلال‌دندان ببندید. باقی‌مانده کره ذوب‌شده را روی ماهی بریزید، آرد سوخاری بپاشید و سینی را در فر بگذارید و به مدت 20 الی30 دقیقه در فر با دمای190درجه قرار دهید تا خوب بپزد. (مرتب ماهی را چک کنید، چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.) زمانی که پوست ماهی طلایی شد آن را از فر خارج کنید و در ظرف مناسب سرو بکشید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. برای بستن شکم ماهی می‌توانید تعدادی خلال‌دندان چوبی را در یک کاسه آب بگذارید تا خیس بخورند، بعد شکم ماهی را مانند فیلم با خلال دندان‌ها ببندید. یا نخ و سوزن بردارید و بشویید و ضدعفونی کنید بعد شکم ماهی را با آن بدوزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها