slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
مکزیک

این دستور را درست کردی؟


تاکو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تاکو

برای 2 نفر

گوشت چرخ کرده

200 گرم

پودر پیاز

1 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز

1 قاشق چای‌خوری

لوبیا چیتی

نصف پیمانه

انواع نان (ترتیلا، بسته)

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سبز تند

1 عدد متوسط

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

گوجه (برای تزیین)

به میزان لازم

کاهو (برای تزیین)

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

پونه خشک (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز (برای تزیین)

به میزان لازم

زیره

1 قاشق چای‌خوری

ذرت (شیرین)

3 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز

1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه تاکو

طرز تهیه تاکو مکزیکی:

آماده‌سازی:

  • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  • سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
  • فلفل‌سبز را بشویید و خرد کنید.
  • برای تزیین: مواد تزیین را بشویید. پیاز را پوست بگیرید. مواد را خرد کنید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:

در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را آن‌قدر تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله ۲:

سیر، گوشت چرخ‌کرده، ادویه تاکو و فلفل‌سبز را اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. رب را هم اضافه کنید  و آن‌قدر تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

مرحله ۳:

ذرت و لوبیاچیتی را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب بریزید و درِ تابه را بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود و آبشان ته بکشد.

مرحله ۴:

مواد گوشتی را روی نان بریزید، روی آن‌ها را با گوجه، پیاز و کاهو خرد شده تزیین کنید و نان را ببندید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها