این دستور را درست کردی؟
جوجه ران تندوری
مواد اولیه جوجه ران تندوری
برای 2 نفرمواد اولیه جوجه ران تندوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
2 عدد بزرگ
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 گرم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
400 گرم
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه جوجه ران تندوری
مرحله1
- ابتدا مرغ را بشویید و به صورت تکههای نسبتا درشت خرد کنید.
- اگر به تکه های کوچک خرد شود، سبب سوختن سریع آن میشود.
- سیر و زنجبیل را هم رنده کنید.
مرحله2
تکهها مرغ را در یک ظرف مناسب بریزید و آب لیمو، روغن مایع، ادویه تندوری، ماسالا، نعنا، زردچوبه، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک، زیره، ماست و رب گوجهفرنگی را به آنها بیفزایید و خوب مخلوط کنید.تکههای مرغ را با موادش به مدت1دقیقه خوب ورز دهید.
مرحله3
روی ظرف را بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید تا مرغها مزهدار شوند. پس از این که مزهدار شدند، آنها را از یخچال خارج کرده، به سیخ بکشید و به یکی از روشهای مرحله بعد آماده کنید. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند، بهتر مزهدار میشود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین1 تا 10 ساعت است.)
مرحله4
منقل
ذغالها را در منقل بریزید و روشن کنید و بگذارید کاملا سرخ شوند. هر طرف جوجه ها را حدود6 الی 8 دقیقه بر روی حرارت بگذارید، تا کاملا مغز پخت شوند. (دقت کنید این زمان تقریبی است و بستگی به میزان حرارت منقل دارد.)
فر برقی
ابتدا فر را به مدت10 دقیقه، روی برنامه گرمای پایین و بالا، بهاضافه گریل و فن، با دمای210 درجه قرار دهید تا گرم شود، سپس در سینی فر مقداری آب بریزید و روی آن توری بگذارید. جوجهها را روی توری فر قرار دهید و زمان فر را روی 25 دقیقه تنظیم کنید. نصف زمان پخت که گذشت، جوجهها را برگردانید تا سمت دیگر آنها بپزد. (در صورتی که آب در سینی فر نباشد، جوجه ها خشک میشوند؛ پس علت ریختن آب در سینی، ایجاد رطوبت و آبدار ماندن جوجه هاست.)
ماهیتابه چدنی
ماهیتابه را روی شعله بگذارید و زمانی که داغ شد، هر طرف جوجه ها را به مدت8 الی 10 دقیقه در ماهیتابه، با حرارت ملایم قرار دهید تا مغز پخت شوند.
نکتهها
1. اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، بهتر است آن را به مدت ده دقیقه در آب بخیسانید تا در هنگام پخت نسوزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها