slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
گریل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


جوجه ران تندوری

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه جوجه ران تندوری

برای 2 نفر

مواد اولیه جوجه ران تندوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد بزرگ

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه (رنده شده)

1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

زیره سیاه

1 قاشق مرباخوری

نعناع

1 گرم

ماست

2 قاشق غذاخوری

گرام ماسالا

1 قاشق مرباخوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

گوشت مرغ (ران بدون استخوان)

400 گرم

ادویه تندوری

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه جوجه ران تندوری

مرحله1

  1. ابتدا مرغ را بشویید و به صورت تکه‌های نسبتا درشت خرد کنید. 
    • اگر به تکه های کوچک خرد شود، سبب سوختن سریع آن می‌شود.
  2. سیر و زنجبیل را هم رنده کنید.

مرحله2

تکه‌ها مرغ را در یک ظرف مناسب بریزید و آب لیمو، روغن مایع، ادویه تندوری، ماسالا، نعنا، زردچوبه، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک، زیره، ماست و رب گوجه‌فرنگی را به آن‌ها بیفزایید و خوب مخلوط کنید.تکه‌های مرغ را با موادش به مدت1دقیقه خوب ورز دهید.

مرحله3

روی ظرف را بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید تا مرغ‌ها مزه‌دار شوند. پس از این که مزه‌دار شدند، آن‌‌ها را از یخچال خارج کرده، به سیخ بکشید و به یکی از روش‌های مرحله بعد آماده کنید. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند، بهتر مزه‌دار می‌شود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین1 تا 10 ساعت است.)

مرحله4

منقل

ذغال‌ها را در منقل بریزید و روشن کنید و بگذارید کاملا سرخ شوند. هر طرف جوجه ها را حدود6 الی 8 دقیقه بر روی حرارت بگذارید، تا کاملا مغز پخت شوند. (دقت کنید این زمان تقریبی است و بستگی به میزان حرارت منقل دارد.)

 

فر برقی

ابتدا فر را به مدت10 دقیقه، روی برنامه گرمای پایین و بالا، به‌اضافه گریل و فن، با دمای210 درجه قرار دهید تا گرم شود، سپس در سینی فر مقداری آب بریزید و روی آن توری بگذارید. جوجه‌ها را روی توری فر قرار دهید و زمان فر را روی 25 دقیقه تنظیم کنید. نصف زمان پخت که گذشت، جوجه‌ها را برگردانید تا سمت دیگر آن‌ها بپزد. (در صورتی که آب در سینی فر نباشد، جوجه ها خشک می‌شوند؛ پس علت ریختن آب در سینی، ایجاد رطوبت و آبدار ماندن جوجه هاست.)

 

ماهیتابه چدنی

ماهیتابه را روی شعله بگذارید و زمانی که داغ شد، هر طرف جوجه ها را به مدت8 الی 10 دقیقه در ماهیتابه، با حرارت ملایم قرار دهید تا مغز پخت شوند.

نکته‌ها

نکات

1. اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، بهتر است آن را به مدت ده دقیقه در آب بخیسانید تا در هنگام پخت نسوزد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها