slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
زمان انتظار
120 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
تفت دادن-فر
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


پیتزا تندوری

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پیتزا تندوری

برای 2 نفر

پیتزا

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

روغن مایع (چرب‌کردن قالب)

نصف قاشق غذاخوری

سس کچاپ (سس گوجه‌فرنگی)

4 قاشق غذاخوری

خمیر

400 گرم

پنیر پیتزا

2 پیمانه

قارچ

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

قارچ

150 گرم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

مرغ

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

گرام ماسالا

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زنجبیل تازه (رنده‌شده)

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

ماست

1 پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک (پودر)

1 قاشق مرباخوری

ادویه تندوری

1 قاشق مرباخوری

سیر (حبه)

2 عدد بزرگ

روغن زیتون

یک‌چهارم پیمانه

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

زیره سیاه

1 قاشق مرباخوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

گوشت مرغ (ران بی‌استخوان)

400 گرم

طرز تهیه پیتزا تندوری

مرحله 1

ابتدا مرغ را به تکه‌های نسبتا درشت خرد کنید، اگر به تکه‌های کوچک خرد شود سبب سوختن سریع آن می‌شود، سپس سیر و زنجبیل را درشت رنده کنید و آن‌ها را با آب لیمو، روغن مایع، ماسالا، نعنا، زردچوبه، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک، زیره، ماست چکیده و رب گوجه فرنگی خوب مخلوط کنید تا یک دست شود. حالا مرغ خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید بماند تا مزه بگیرد.

مرحله 2

پس از مزه دار شدن مرغ ها، آنها را بدون روغن در یک ماهتابه بر روی حرارت ملایم تف دهید تا نیم پخت شوند،سپس در یک ماهیتابه دیگر کمی روغن بریزید و قارچ های اسلایس شده را در روغن به همراه نمک و فلفل تف دهید تا آب قارچ ها کشیده شود.

مرحله 3

کف ظرف پیتزا را چرب کنید، خمیر را در آن باز کنید، سس کچاپ یا هالوپینو بریزید و پخش کنید. حالا پنیر پیتزا را بر روی آن ریخته و پس از آن مرغ های نیم پز شده را بر روی پنیرها قرار دهید و سپس قارچ ها را اضافه کنید و مجدد کمی پنیر بریزید در آخر بر روی پنیرها مقداری فلفل دلمه ای خرد شده بریزید.

 در این مرحله پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد، دقت داشته باشید ممکن است دمای فرها با هم متفاوت باشد، به همین علت باید مرتبا به پیتزا سر بزنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیفتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نخورد.

نکته‌ها

  1. در‌صورتی‌که تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای آمریکایی (نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقه‌مندید پیتزای شما خمیری حجیم داشته‌باشد به طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی(ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
  2. درصورتی‌که خمیر پیتزای آماده تهیه می‌کنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیم‌شدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
  3. زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  4. میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتی‌متر درنظر گرفته‌شده‌ است.
  5. میزان مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها