این دستور را درست کردی؟
پیتزا تندوری
مواد اولیه پیتزا تندوری
برای 2 نفرپیتزا
1 عدد کوچک
نصف قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
400 گرم
2 پیمانه
قارچ
1 قاشق چایخوری
150 گرم
2 قاشق غذاخوری
مرغ
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
2 عدد بزرگ
یکچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
400 گرم
طرز تهیه پیتزا تندوری
مرحله 1
ابتدا مرغ را به تکههای نسبتا درشت خرد کنید، اگر به تکههای کوچک خرد شود سبب سوختن سریع آن میشود، سپس سیر و زنجبیل را درشت رنده کنید و آنها را با آب لیمو، روغن مایع، ماسالا، نعنا، زردچوبه، پاپریکا، فلفل سیاه، نمک، زیره، ماست چکیده و رب گوجه فرنگی خوب مخلوط کنید تا یک دست شود. حالا مرغ خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید بماند تا مزه بگیرد.
مرحله 2
پس از مزه دار شدن مرغ ها، آنها را بدون روغن در یک ماهتابه بر روی حرارت ملایم تف دهید تا نیم پخت شوند،سپس در یک ماهیتابه دیگر کمی روغن بریزید و قارچ های اسلایس شده را در روغن به همراه نمک و فلفل تف دهید تا آب قارچ ها کشیده شود.
مرحله 3
کف ظرف پیتزا را چرب کنید، خمیر را در آن باز کنید، سس کچاپ یا هالوپینو بریزید و پخش کنید. حالا پنیر پیتزا را بر روی آن ریخته و پس از آن مرغ های نیم پز شده را بر روی پنیرها قرار دهید و سپس قارچ ها را اضافه کنید و مجدد کمی پنیر بریزید در آخر بر روی پنیرها مقداری فلفل دلمه ای خرد شده بریزید.
در این مرحله پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد، دقت داشته باشید ممکن است دمای فرها با هم متفاوت باشد، به همین علت باید مرتبا به پیتزا سر بزنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیفتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نخورد.
نکتهها
- درصورتیکه تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای ایتالیایی (نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقهمندید پیتزای شما خمیری حجیم داشتهباشد به طرز تهیه خمیر پیتزای آمریکایی(ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
- درصورتیکه خمیر پیتزای آماده تهیه میکنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیمشدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
- زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
- میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتیمتر درنظر گرفتهشده است.
- میزان مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها