slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


تَرَکی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تَرَکی

برای 2 نفر

مواد اولیه تَرَکی

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

پودر قند

3 قاشق غذاخوری

پودر بادیان

1 قاشق مرباخوری

آرد سفید

3 قاشق غذاخوری

دارچین (پودر)

1 قاشق مرباخوری

آب (جوش)

2 پیمانه

طرز تهیه تَرَکی

مراحل پخت

مرحله1

ابتدا قابلمه‌ای را روی حرارت ملایم بگذارید، در آن روغن بریزید و آرد و بادیان را در روغن تفت دهید تا آرد باز شده و بوی خامی آن گرفته شود.

  • در صورت نیاز مقدار بیشتری روغن اضافه کنید.

مرحله2

پودر قند را در کمی آب‌جوش حل کرده، به قابلمه اضافه کنید. مابقی آب جوش را هم در قابلمه بریزید و هم بزنید تا زمانی که غلظتی کمتر از حلوا به دست بیاید؛ در نهایت غذا را با دارچین، تزیین و سرو کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها