آش برنج مرکزی
این دستور را درست کردی؟
تاسکباب اصفهان
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه تاسکباب اصفهان
برای 2 نفرمواد اولیه تاس کباب اصفهان
پیاز
1 عدد متوسط
به
1 عدد کوچک
شکر (در صورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
گوشت گوسفند (یا گوشت گوساله)
200 گرم
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق مرباخوری
گوجه فرنگی
2 عدد کوچک
آب
به میزان لازم
سیب زمینی
1 عدد متوسط
سرکه انگور (در صورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه تاسکباب اصفهان
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز، بِه، گوجه و سیب زمینی را بشویید، سپس پیاز، گوجه و سیب زمینی را حلقه ای برش بزنید.
- بِه و گوشت را خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
کمی روغن کف قابلمه بریزید، یک لایه پیاز ته قابلمه بچینید و گوشت ها را روی آن قرار دهید؛ سپس یک ردیف بِه خرد شده و یک لایه سیب زمینی و در آخر یک لایه گوجه بگذارید.
مرحله 2
حالا کمی آب به غذا اضافه کرده، روی حرارت ملایم بگذارید. در آخرِ پخت به آن نمک، فلفل، زردچوبه و در صورت تمایل شکر و سرکه اضافه کنید.
- این غذا در پایان باید کم آب باشد.
نوش جان!
نکتهها
- برای چشیدن طعم اصیل این غذا از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش می یابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- در صورت استفاده از شکر، این غذا کمی شیرین می شود، همچنین اگر سرکه و شکر با هم استفاده شوند مزه غذا ملس می شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها