slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


تاس‌کباب اصفهان

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تاس‌کباب اصفهان

برای 2 نفر

مواد اولیه تاس کباب اصفهان

پیاز

1 عدد متوسط

به

1 عدد کوچک

شکر (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گوسفند (یا گوشت گوساله)

200 گرم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی

2 عدد کوچک

آب

به میزان لازم

سیب زمینی

1 عدد متوسط

سرکه انگور (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه تاس‌کباب اصفهان

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز، بِه، گوجه و سیب زمینی را بشویید، سپس پیاز، گوجه و سیب زمینی را حلقه ای برش بزنید.
  2. بِه و گوشت را خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

کمی روغن کف قابلمه بریزید، یک لایه پیاز ته قابلمه بچینید و گوشت ها را روی آن قرار دهید؛ سپس یک ردیف بِه خرد شده و یک لایه سیب زمینی و در آخر یک لایه گوجه بگذارید.

مرحله 2

حالا کمی آب به غذا اضافه کرده، روی حرارت ملایم بگذارید. در آخرِ پخت به آن نمک، فلفل، زردچوبه و در صورت تمایل شکر و سرکه اضافه کنید.

  • این غذا در پایان باید کم آب باشد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. برای چشیدن طعم اصیل این غذا از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
  2. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  3. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش می یابد.
  4. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  5. در صورت استفاده از شکر، این غذا کمی شیرین می شود، همچنین اگر سرکه و شکر با هم استفاده شوند مزه غذا ملس می شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها