زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


خمیر پیتزا (نازک)

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خمیر پیتزا (نازک)

برای 2 نفر

مواد اولیه خمیر پیتزا (نازک)

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد ذرت

2 قاشق غذاخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

آرد سفید

300 گرم

آب (ولرم)

1 پیمانه

خمیر مایه (فوری)

1 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت

1 قاشق غذاخوری

شکر

نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا (نازک)

مرحله 1

در کاسه ای آرد گندم، نشاسته ذرت و آرد ذرت مخلوط و الک کنید سپس خمیر‌مایه، آب، شکر، نمک و روغن را اضافه و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی به‌دست آید.

  • اگر در هنگام ورز دادن، خمیر  مدام به ظرف و دستانتان می‌چسبد کمی آرد اضافه کنید تا این حالت از بین برود و خمیر به چسبندگی و شکل منسجم خود برسد. 

مرحله 2

حالا خمیر را چانه بگیرید و در ظرفی بگذارید. روی خمیر کمی روغن بمالید  و سلفون بکشید. ظرف را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن زیاد شود.

نکته‌ها

اگر از سالم بودن خمیر مایه مطمئن نیستید آن را با همان میزان آبی که در مواد اولیه آوردیم مخلوط کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه‌ای بماند تا باز شود و کف کند سپس آن را به جای آب استفاده کنید.

300 گرم ارد چند پیمانه میشه؟

زهرا سلمانی۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها