زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن
زادگاه
آذربایجان شرقی

این دستور را درست کردی؟


کوکو سه رنگ

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه کوکو سه رنگ

گوشت چرخ کرده

100 گرم

آب

به میزان لازم

روغن مایع

8 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تره

150 گرم

سیب زمینی

1 عدد متوسط

تخم مرغ

3 عدد متوسط

نمک

1 قاشق مرباخوری

زعفران

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو سه رنگ

آماده سازی

مرحله 1

سیب‌زمینی و پیاز را بشویید، سپس پیاز را خرد کنید. تره را پاک کرده، بشویید و خیلی ریز خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

سیب‌زمینی را بپزید، سپس پوستش را بگیرید و رنده کنید.

مرحله 2

در تابه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید.

مرحله 3

حالا به گوشت رب بزنید و آن را تفت دهید تا بوی خامی اش گرفته شود، بعد زیر مواد را خاموش کنید و آن ها را کنار بگذارید. تره را با تخم مرغ، نمک و فلفل در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.

مرحله 4

در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. ابتدا ترکیب سبزی را کف ظرف بریزید (به صورتی که کل ظرف را پر کند) و حرارت را کم کنید تا خودش را بگیرد. در یک کاسه گوشت را با یک عدد تخم مرغ مخلوط کنید، بعد آن را روی کوکو سبزی بریزید و درب ظرف را ببندید تا بپزد.

مرحله 5

در نهایت سیب زمینی را با نمک، فلفل، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کرده و روی کوکو بریزید. پس از سرخ شدن لایه اول، کوکوها را برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی پخته شود. نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها