slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
آذربایجان شرقی

این دستور را درست کردی؟


آش گوجه‌فرنگی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش گوجه‌فرنگی

برای 2 نفر

مواد اولیه آش گوجه

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

پودر کاری

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

پودر زنجبیل

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

زیره سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

نخود

نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

عصاره گوشت

1 عدد متوسط

برنج

نصف پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

سبزی آش

60 گرم

طرز تهیه آش گوجه‌فرنگی

مرحله 1

نخود را که از قبل خیسانده‌اید آبکش کنید، با مقدار مناسبی آب روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد و نرم شود. برنج راهم جداگانه بپزید و اجازه دهید کاملا نرم و شکفته شود؛ دقت کنید کم آب نباشد. برای پوره کردن گوجه فرنگی آن را با پوست داخل میکسر بریزید یا با گوشت کوب برقی خوب له کنید و تا جایی ادامه دهید که پوست گوجه در مخلوط مشخص نباشد.

مرحله 2

حالا نخود پخته، سبزی آش، عصاره گوشت و گوجه های پوره شده را به برنج اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد، در صورت نیاز آب جوش اضافه کنید. برای رنگ بهتر غذا می‌توانید یک قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به آش اضافه کنید.

مرحله 3

ماهیتابه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا بلوری شود. ادویه کاری، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، پودر زنجبیل، زیره سیاه آسیاب شده و نعنا را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید؛ سپس آن را به آش اضافه کنید.

مرحله 4

نمک آش را اندازه کنید و در ظرف سرو بکشید؛ برای تزیین از نعنا داغ و پیاز داغ استفاده کنید.

نکته‌ها

  1. برنج و نخود را خوب بشویید و با آب داغ کنار بگذارید تا 5 ساعت خیس بخورد؛ بهتر است یک یا دو بار آبِ برنج و نخود را عوض کنید.
  2. سبزی آش را ریز و ساطوری خرد کنید.
  3. مقدار گفته شده از گوجه فرنگی را پوره کنید.

Hdhsvvwyvwyf

b bb vhhv۲۳ مرداد ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها