این دستور را درست کردی؟
آش گوجهفرنگی
مواد اولیه آش گوجهفرنگی
برای 2 نفرمواد اولیه آش گوجه
3 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
60 گرم
طرز تهیه آش گوجهفرنگی
مرحله 1
نخود را که از قبل خیساندهاید آبکش کنید، با مقدار مناسبی آب روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد و نرم شود. برنج راهم جداگانه بپزید و اجازه دهید کاملا نرم و شکفته شود؛ دقت کنید کم آب نباشد. برای پوره کردن گوجه فرنگی آن را با پوست داخل میکسر بریزید یا با گوشت کوب برقی خوب له کنید و تا جایی ادامه دهید که پوست گوجه در مخلوط مشخص نباشد.
مرحله 2
حالا نخود پخته، سبزی آش، عصاره گوشت و گوجه های پوره شده را به برنج اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد، در صورت نیاز آب جوش اضافه کنید. برای رنگ بهتر غذا میتوانید یک قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به آش اضافه کنید.
مرحله 3
ماهیتابه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا بلوری شود. ادویه کاری، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، پودر زنجبیل، زیره سیاه آسیاب شده و نعنا را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید؛ سپس آن را به آش اضافه کنید.
مرحله 4
نمک آش را اندازه کنید و در ظرف سرو بکشید؛ برای تزیین از نعنا داغ و پیاز داغ استفاده کنید.
نکتهها
- برنج و نخود را خوب بشویید و با آب داغ کنار بگذارید تا 5 ساعت خیس بخورد؛ بهتر است یک یا دو بار آبِ برنج و نخود را عوض کنید.
- سبزی آش را ریز و ساطوری خرد کنید.
- مقدار گفته شده از گوجه فرنگی را پوره کنید.
Hdhsvvwyvwyf
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها