این دستور را درست کردی؟
آش گوجهفرنگی همدان
مواد اولیه آش گوجهفرنگی همدان
برای 2 نفرمواد اولیه آش گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری
150 گرم
350 گرم
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
150 گرم
نصف قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
نصف پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش گوجهفرنگی همدان
آمادهسازی
مرحله 1
- برنج را پاک کنید و بشویید.
- گوجهفرنگی را بشویید، درصورت تمایل پوست بگیرید، سپس رنده کنید. (میتوانید گوجهها را داخل میکسر بریزید و پوره کنید.)
- سبزی را پاک کنید، بشویید و خرد کنید.
- پیازها را بشویید و پوست بگیرید.
- نصفپیازها را برای پیازداغ خرد کنید و باقیمانده را برای کوفتهقلقلی رنده کنید.
- لپه را پاک کنید و بشویید.
- سبزی را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
برنج و لپه را جداگانه بپزید.
مرحله 2
در تابهای پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 3
برنج که پخت، لپه پخته و پیازداغ را به آن اضافه کنید.
مرحله 4
پس از آن گوجهفرنگی و سبزی را داخل آش بریزید.
مرحله 5
در این فاصله کوفته قلقلی تهیه کنید. (به طرز تهیه کوفتهقلقلی مراجعه کنید.)
مرحله 6
وقتی سبزی نیمپز شد، کوفتهقلقلی را در آش بریزید. نمک و فلفل آش را اندازه کنید و اجازه دهید آش با حرارت جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 2
برنج و لپه را با مقداری آب به پیاز داغ اضافه کنید.
مرحله 3
وقتی برنج خوب پخت و لعاب داد، گوجهفرنگی و سبزی را اضافه کنید.
مرحله 4
در این فاصله کوفتهقلقلی تهیه کنید. (به طرز تهیه کوفتهقلقلی مراجعه کنید.)
مرحله 5
وقتی سبزی نیمپز شد، کوفتهقلقلی را در آش بریزید. نمک و فلفل آش را اندازه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید.
- اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
- سبزی آش شامل اسفناج یا برگ چغندر، تره، گشنیز ، جعفری و شوید است. بهتر است از تمام این سبزیها بهاندازه مساوی بردارید و از ترکیب آنها سبزی آش را آماده کنید.
- برای آمادهسازی یک کیلو سبزی آش، باید از هر کدام به میزان 200 گرم تهیه کنید و بعد از خردکردن، بسته به تعداد نفرات، میزان مشخص شده را بردارید و در آش استفاده کنید.
- البته بر حسب ذائقه میتوانید میزان یکی از سبزیها را کمتر یا بیشتر کنید، اما میزان گفتهشده استاندارد و بهترین حالت ممکن است؛ چون افزودن مقدار زیادی از یک سبزی، بسته به نوع آن ممکن است باعث تلخی یا تغییر طعم کلی آش شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها