ترشهکباب
این دستور را درست کردی؟
گوجه بادمجان
4.8
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه گوجه بادمجان
برای 2 نفرآبغوره
4 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
آب
1 پیمانه
گوجه فرنگی
2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
بادمجان
3 عدد متوسط
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه گوجه بادمجان
آماده سازی
- بادمجان را بشویید و پوست بگیرید، به شکل دلخواه برش بزنید. بهتر است به بادمجان نمک بزنید و به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید بعد بشویید و خشک کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود.
- گوجه را هم بشویید و حلقهای برش بزنید.
مرحله 1
در تابه روغن بریزید تا داغ شود، بعد بادمجانها را سرخ کنید و از تابه بیرون بیاورید.
مرحله 2
در همان تابه یا تابه دیگری رب گوجه را در کمی روغن تفت دهید تا رنگش باز شده و بوی خامی اش گرفتهشود. حالا نمک، فلفل و زردچوبه و بعد آبغوره و آب را اضافه کنید. درنهایت گوجه و بادمجان را بچینید. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید گوجه روی حرارت ملایم بپزد و نرم شود و سس خورش هم به غلظت دلخواه تان برسد.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات، آبغوره و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت، نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبِ جوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها