خورش گردو
این دستور را درست کردی؟
ترشآبک
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ترشآبک
برای 2 نفرمواد اولیه ترش آبک
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
لوبیا قرمز
1 پیمانه
برگه ترش
100 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
گردو
50 گرم
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشآبک
آماده سازی
مرحله 1
لوبیا را پاک کنید و بشویید.
مغز گردو را خرد کنید.
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا لوبیا را در مقداری آب بپزید.
مرحله 2
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 3
لوبیا پختهشده، آلو ترش، برگه میوههای ترش و کشک را با مقداری آب داخل پیاز بریزید و بگذارید مواد بجوشند و آش جا بیفتد.
مرحله 4
در پایان مقداری از آش بچشید و در صورت نیاز نمک بزنید، بعد غذا را در ظرف سرو بکشید و با گردوی خردشده تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن لوبیا به سریعتر پختنش کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها