آبکیقاتق
این دستور را درست کردی؟
ترش تره
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ترش تره
برای 2 نفرسیر (حبه)
4 عدد متوسط
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
آرد برنج
یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
تخم مرغ
2 عدد متوسط
آب نارنج
یکچهارم پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
سبزی مخصوص (تره،گشنیز،اسفناج،جعفری،شوید)
150 گرم
آب (برای آرد)
نصف پیمانه
طرز تهیه ترش تره
آماده سازی
مرحله 1
- سیر را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا خیلی ریز خرد کنید.
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
سبزی را با آب و نمک بپزید.
مرحله 2
در ظرفی دیگر روغن ریخته و سیر را در آن تفت دهید. پس از آن به سیر زردچوبه بزنید و آن را به سبزی اضافه کنید.
مرحله 3
حالا آب نارنج را به مواد اضافه کنید.
مرحله 4
آرد را با آب مخلوط کرده و داخل خورش بریزید تا غلیظ شود.
مرحله 5
در پایان تخم مرغ را داخل خورش بزنید و اجازه دهید تا خودش را بگیرد.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها