slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


سالاد لوبیا سفید ترکیه

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد لوبیا سفید ترکیه

برای 2 نفر

سرکه (یا آب‌لیمو)

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زیتون (بدون هسته)

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (یا قرمز)

نصف قاشق چای‌خوری

لوبیا سفید

سه‌چهارم پیمانه

پیاز

1 عدد کوچک

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

جعفری (خردشده)

4 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید ترکیه

مرحله 1

لوبیا را پاک کنید و بشویید.(بهتر است لوبیا را از شب قبل خیس کنید) لوبیا را با مقداری آب در زودپز یا قابلمه بپزید تا نرم شود، بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

پیاز، گوجه و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده، زیتون‌های بدون هسته را هم حلقه‌ای خرد کنید. 

مرحله 3

گشنیز یا جعفری را ساطوری خرد کنید.

مرحله 4

در نهایت مواد را مخلوط کنید. برای تهیه سس سالاد، سرکه یا آبلیمو را با روغن زیتون، فلفل و نمک مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. (می‌توانید سس را جداگانه در کنار سالاد سرو کنید.)

نوش جان!

نکته‌ها

بهتر است لوبیاها را از شب قبل یا حداقل هشت ساعت پیش از پخت بخیسانید. برای این کار لوبیا را در یک کاسه ریخته و آنقدر آب بریزید تا سطح رویش را بپوشاند. بهتر است در این مدت چند بار آب لوبیاها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.

sdvsdv

مهدی جدید خاوری جدید۸ اسفند ۱۴۰۲

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها