این دستور را درست کردی؟
سالاد لوبیا سفید ترکیه
مواد اولیه سالاد لوبیا سفید ترکیه
برای 2 نفر2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
سهچهارم پیمانه
1 عدد کوچک
4 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
طرز تهیه سالاد لوبیا سفید ترکیه
مرحله 1
لوبیا را پاک کنید و بشویید.(بهتر است لوبیا را از شب قبل خیس کنید) لوبیا را با مقداری آب در زودپز یا قابلمه بپزید تا نرم شود، بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
پیاز، گوجه و فلفل دلمهای را نگینی خرد کرده، زیتونهای بدون هسته را هم حلقهای خرد کنید.
مرحله 3
گشنیز یا جعفری را ساطوری خرد کنید.
مرحله 4
در نهایت مواد را مخلوط کنید. برای تهیه سس سالاد، سرکه یا آبلیمو را با روغن زیتون، فلفل و نمک مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. (میتوانید سس را جداگانه در کنار سالاد سرو کنید.)
نوش جان!
نکتهها
بهتر است لوبیاها را از شب قبل یا حداقل هشت ساعت پیش از پخت بخیسانید. برای این کار لوبیا را در یک کاسه ریخته و آنقدر آب بریزید تا سطح رویش را بپوشاند. بهتر است در این مدت چند بار آب لوبیاها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.
sdvsdv
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها